2017. november 21., kedd

Gksz besorolású terület

Gksz besorolású terület

GKSZ -ÖVEZETI BESOROLÁSÚ TERÜLET ELADÓ! Tárnok Iparterületén, most rendkívüli feltételekkel eladó ez az ha-os -ban beépíthető GKSZ -övezeti besorolású terület. Már a vételár -ának megfizetése után telephely fejlesztési pályázatba bevihető a teljes ingatlan értéke, oly módon, hogy a telek tulajdonosa társulna az ingatlan értékével a. Közművek a terület előtt elérhetőek. Abádszalókon közveten vízpari terület – 70.


Yacht Club közvetlen szomszédságában. Az üdülőövezeti besorolású terület -os beépíthetőséggel bír, a maga nemében egyetlen a környéken. Kecskeméten központi belterületen, modern ipari környezetben, 2km-re a Mercedes gyár mellett 5. GKSZ -es besorolású , ipari hasznosításra alkalmas, részben közművesített telek eladó. A terület egy nagyobb terület részét képezi, így.


Az, hogy milyen övezeti besorolásba tartozik egy adott terület , szabályozza, hogy egyáltalán mit lehet (lakó, ipari, stb), milyen alapterületű, magasságú, és lakásszámú, és bruttó szintterületi mutatójú felépítményt lehet rá építeni. Ipari parkban Liszt Ferenc repülőtértől és az M0-tól néhány km-re 6. Ha fejlesztési terület eladó! A telek kereskedelmi, szolgáltató besorolású , jelölése: Gksz -5.


A telken víz, gáz , villany közművek. Most még kedvező az ára, de ha itt megépül a tervezett sávos út , közeli ráhajtási lehetőséggel az M5-ös autópályára , akkor még. Ferihegy added a new photo to the albuIpari II.


Az épületek nagy része univázas technologiával épült, szabadon variálható a belső tér. Telephelynek építési terület eladó főutak közelében! Kecskeméten,Mercedes beruházáshoz közel, nagy forgalmú kereskedelmi térségbenterület eladó. A GKSZ övezeti besorolású terület kereskedelmi, szolgáltató terület elsősorban nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál. A Gksz -jelű építési övezetben a kereskedelmi funkció kiegészítéseként üzemanyagtöltő állomás elhelyezhető, de csak egy telken, egy egységben.


Gksz besorolású terület

Gksz besorolású telek jó helyen eladó! Győr egyik legforgalmasabb főútvonala, a 83. GKSZ besorolású ipari-kereskedelmi tevékenységre alkalmas építési telek eladó!


Győri Ipari Parktól km távolságra az 1. Az -ban beépíthető terület építési magasságának korláta 1méter, minimális zöldterület mutató. Az ingatlan mellett közvetlenül van egy másik hasonló paraméterű terület mely egyesíthető az eladó ingatlannal. Pest Megye Maglódon, Budapesttől km-re 466nm összterületű fejlesztési terület eladó! Eladó, kiadó Telek, föld hirdetések Dunaharaszti területén. Az övezet további jelölése GKSZ -4.


Gksz besorolású terület

Szombathelyen a 87-es út mentén forgalmas csomópont melletti területen eladó egy gazdasági kereskedelmi szolgáltatói tevékenységre alkalmas bekerített építési telek. Gáz a telekre bekötve, minden más közmű a telekhatáron. Jelenleg GKSZ - gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató besorolású terület , de LAKÓINGATLANOK ÉPÍTÉSÉHEZ az átminősítés.


Gazdálkodásra illetve tárolásra egyaránt alkalmas. Ahhoz, hogy a tervezett beruházás megvalósulhasson, szükséges a Helyi Építési Szabályzat módosítása, amely a terület beépíthetőségét -ban határozná meg, illetve a Köu (közút) besorolású területeket átminősítené Gksz (gazdasági, kereskedelmi és szolgáltató) területté. Rábapatona Község Önkormányzata Képviselő-testületének a „Helyi építési szabályzat Rábapatona község Rendezési Tervéhez” c. BERUHÁZÓK FIGYELMÉBE AJÁNLJUK! Ft - fejlesztési terület , ipari. Induló vállalkozások figyelmébe ajánljuk!


Alkalmas ipari, kereskedelmi és lakóépület építésére egyaránt. Ezen terület Gksz -és Gksz -övezeti besorolású telektömbökre tagolódik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések