2017. november 2., csütörtök

Hülye tesztek

Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye -e. Mi a normális és mi az őrült? Mind őrültek vagyok ilyen vagy olyan módon.


Válaszolj egyszerű kérdésre és tudd meg mennyire őrült vagy! A férj azt szeretné, ha üzleti útjain olyan jól szórakozna, mint ahogy azt a felesége hiszi róla. A londoni rablók már megtanulták, hogy a robogók ideálisak a meneküléshez, sőt, a bankrobbantó sem volt hülye , amikor enduróval indult bűnözni az éjszakába.


Feltörekvő mackósoknak az én ajánlatom a Burgman 20 ugyanis mindent tud: stabilan megy 130-at, ha a domborzat is velünk van, a 140-et is kiadja, könnyű irányítani. Vicces tesztek , adatlapok Kedvencekhez Ser. Az alábbi rejtvényt Einstein írta, amit az emberek -a nem képes megoldani. A házakban lakik egy-egy személy, mindegyik különböző nemzetiségű.


Hülye tesztek

Biztos neked is vannak gusztustalan szokásaid. Ha kitöltöd ezt a tesztet kiderül, hogy ezek mennyire számítanak átlagosnak. Lehet, hogy másokhoz képest nem is vagy gusztustalan.


Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. A válaszok meglepőek lesznek! Az autópálya szintén nem az én világom, ennek ellenére néhányszor pályáztunk százötven, kétszáz kilométeres etapokat – bár a Traceren van tempomat, és logikusan is működik, de motoron, védtelenül, valami elektronikára hagyatkozni, egy kihalt arizonai sivatag forgalmával vetekedő M6-os autópályán életveszélyes küldetés, úgy el lehet tőle bambulni, mint Bob. Egy nagyon jó, kellemes matek példa, aminek VAN megoldása!


Egy anyuka most évvel idosebb a gyerekénél. We use cookies to provide statistics that help us give you the best experience on our site. Itt minden van ami vicces :D.


Illetve a trend meglátásához képest túl sokáig tart egy autó 5-6-7-éves fejlesztési ciklusa. A magyar autóvásárló hülye 3. Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. A) Igen B) Nem C) Nem tudom (2) Hány születésnapja van egy átlagos férfinak?


Hülye tesztek

Van Július 4-e Angliában ? Töltsd ki a kvízt és tudd meg, hogy melyik SzJG lányra hasonlítasz a legjobban. Szeretnénk megteremteni a függőségről való beszéd nyelvét és kultúráját, szülő-gyerek, tanár-diák, felnőtt-fiatal viszonylatban. Ha egy generációnyi szülő ezt elsajátítja, akkor a következő már sajátjaként tudja továbbadni.


Add össze,h mennyi jött ki. Te annyira szőke vagy,hogy az már nem kérdés. Meglehet,hogy véletlenül ittál is a szőkítő folyadékból,vagy besszívodott a hajszálaidon keresztül a fejedbe,és átvette az uralmad az agyad felett. Neeem,ez nem azt jelenti,hogy ostoba vagy. Amikor már azt gondolo egy adott napra nincs más teendő mint szunyókálni egyet a kádban, belefeledkezni a méhek nemi életéről szóló dokumentumfilmbe a NatGeo-n, vagy megbontani egy üveg habzóbort és az erkélyen figyelni a naplementét, akkor jön az, hogy én hülye , belerohanok egy intelligencia tesztbe.


Hülye tesztek

Te mennyire vagy hülye ? Azért remélem ennyire senki nem hülye. Jó lenne mindig megkapni a hét legjobb vicceit e-mail-ben? Ingyen van, csak kérned kell! Kizárt, hogy ennyire hülye a magyar autós!


Senkit nem akarok megbántani a címmel, pláne, hogy szerkesztőségünk ismeretségi és családi köréről szól. Mondanám, csak azért adtam, hogy sokan ide kattintsanak, mert ami most következik, azt a millió magyar autós mindegyikének el kellene olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések