2017. november 30., csütörtök

Holt tenger látnivalók

A legjobb programok - Holt -tengeri régió, Izrael. Gyönyörű sóalakzatokat láthatunk a Holt -tengernél, emiatt pedig ez a világ a világ egyik legszebb tája. Izraeli városok, látnivalók Holt - tenger Jordánia és Izrael között fekszik a Föld legsósabb víztömege, a Holt - tenger.


Holt tenger látnivalók

Holt - tenger A sókoncentráció eléri a döbbenetes 3százalékot, azaz a tó vize körülbelül tízszer sósabb, mint az óceánoké, amelyek sótartalma mindössze százalék. A magas sótartalom miatt a part menti sziklákat sókéreg borítja, és a vízbe bemerészkedő fürdőzők akarva sem tudnak lemerülni. Ez a tenger , ahol nem tudsz elsüllyedni.


Több mint 4méterrel a tengerszint alatt, ez a nagy Rift-völgyben lévő belvíz tele van hihetetlenül magas sótartalommal, mivel a párolgás az egyetlen víztartály. A Holt - tenger földtani csodája az egyik legfontosabb turisztikai látványosság a Közel-Keleten. A Föld felszínének legalacsonyabb pontja, a Holt - tenger egy lenyűgöző természeti jelenség bölcsője. Az Izrael és Jordánia határán elhelyezkedő kilométer hosszú és kilométer széles sóstó ásványi anyag tartalma , ami körülbelül hatszoros mennyisége egy óceán sótartalmának. A hotel szívélyes vendégszeretettel és barátságos kiszolgálással várja a kedves vendégeit.


One of our top picks in Sowayma. Boasting a 24-hour front desk, this property also provides guests with an outdoor pool. Travel guide és a tanácsokat. Időjárási jelenségek rögzített, a korábbi években a Holt - tenger ☃ Víz hőmérséklete a Holt - tenger települések ☀ Idöjárás az Holt - tenger a December ☔. Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. Jordánia - Holt - tenger és sivatag - Jordán körút utak már 293.


A közkedvelt Podhájska-i termáfürdőt „kis szlovák tengernek” is hívják. Sós vize reumatikus betegségek, gerincfájdalmak, ízületi panaszok, ér- és bőrbetegségek valamint légzőszervi betegségek gyógyítására alkalmas. Látogass el a Holt - tenger partjára, Jeruzsálembe, hosszú hétvége Tel-Avivban, szállással és repjeggyel - Utazómajom. Sótartalma tízszer nagyobb Földünk többi tengeréhez képest, s emiatt néhány baktériumfajtán kívül nem találhatók benne élőlények.


Holt tenger látnivalók

Vizében magas a só koncentrációja. A tó a turizmus kedvelt célpontja. Minden szobában síkképernyős TV és ingyenes internet-hozzáférés biztosított.


A Holiday Inn Resort hotelt buja kert veszi körül, és a nagy szabadtéri medence körül napozóágyak vannak elhelyezve. Az egyik legkapósabb szállás Sowayma városában ! Ez a szállás perces sétára van a vízparttól. A hegytetőn sétálgatva óhatatlanul sírhatnékja támad az embernek – kemény hely, durva energiákkal.


Holt tenger látnivalók

Comments are disabled for this video. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Fekvése: a csillagos szálloda a Holt - tenger keleti partján található, 4méterrel a tengerszint alatt (egy magasságban a Holt - tenger szintjével). A hotel kiváló fekvésének, valamint klimatikus elhelyezkedésének köszönhetően a kiemelten gyógyászati és.


Fekvése: A tradicionális stílusban épült szálloda a Holt - tenger partján fekszik. A vendégek luxus körülmények között élvezhetik a Holt -tengert és a világon egyedülálló környezet gyógyító hatásait. Szobák: A hotel 3szobával és lakosztállyal rendelkezik a főépületben és villákban.


A standard szobák mindegyike. A Negev-sivatag hegyei és kráterei, a Holt - tenger kopár partvidéke, a Jordán-folyó és a Genezáreti-tó környéke rengeteg szépséget tartogat. Izrael éghajlata mérsékelt mediterrán, azaz a rövi enyhe tél után hosszú és meleg nyár köszönt be.


A kulturális idegenforgalom (történelmi nevezetességek, látnivalók , világörökségi helyszínek) mellett fontos szerepe van az aktív turizmusnak és az egészségturizmusnak. A két leglátogatottabb célpontja a Vörös- tenger búvárparadicsomaként ismert Akaba, illetve az iszapja miatt gyógyító hatásúnak tartott Holt - tenger.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések