2017. november 13., hétfő

Budapest 3 kerület eladó lakás

Budapest 3 kerület eladó lakás

Római part sun palace vagy Kaszásdűlő térségében keres eladó lakást vagy értékesítene, segítünk. Havonta több millióan választják az ingatlan. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. KERÜLET Római-fürdőn a Városfal közben, három emeletes, cseréptetős házban 3. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó házat keresel III.


Lowest Rates Guaranteed. Békásmegyer csendes részén belsőparkra néző lakás. Dunától felújítandó, lakótelepi, keleti fekvésű, negyedik emeleti lakás, bút.


Pálya utcai lakótelepen eladó 2. Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Térképes nézetre váltás. Pók utcai lakótelepen, egy emeletes ház 4. A zárt lépcsőházban lakás került kialakításra. Elegáns, szobás, 1nm-es polgári lakás eladó a II. Dunára, Margit-szigetre, Parlamentre.


Budapest 3 kerület eladó lakás

Kényelmes, nagy terek jellemzik. Az eladó lakás Újpest, Káposztásmegyer illetve eladó lakás , ingatlan 4. A lakásban pár éve felújítás történt. A téglalakásról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m². Corvin sétány és a Palotanegyed eladó lakásai között is válogathat, Józsefváros, Tisztviselőtelep, Istvántelep.


Gazdagrét, Kelenföl Sasa Madárhegy, Albertfalva, Lágymányos, Szentimreváros és környékén. Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT. Tétényi úton lévő, III.


Kelet-Nyugati fekvésű öröklakás eladó ! For English Scroll down! Ingatlant vásárolna, bérelne? Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal.


Apáczai Csere János utca V. Vígadónál eladó egy 93m2-es, szobás CSENDES, VILÁGOS, felújítandó panorámás lakás. A Ligetváros egyik legszebb utcájában eladó egy nm-es, 2. A déli fekvésének köszönhetően a lakás. A mellékhelyiségek külön nyílóak,licthofra szellőznek, vállalkozó kedvűek esetleg egy kis terasz részt is kialakíthatnak a világító udvarban. A jó közlekedés és az egyetemek közelsége miatt nagyon könnyen kiadható a lakás. Az alábbi ingatlan alapterülete 9nm és található benne egy előszoba, egy nappali konyhával és étkezővel, hálószoba, fürdőszoba, wc és egy gardrób.


Budapest 3 kerület eladó lakás

A terasz nm-es és gyönyörű panorámával rendelkezik. Szép kilátással,de mégis a belvároshoz közel? Akkor ez a lakás az amit ön keres!


A Frangepán közben várja új gazdáját egy új építésű épületben egy szépen felújított lakás ! Napfényes lakás eladó Budapest XII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések