2017. november 3., péntek

Kézi autómosó zugló

Egy autó mosásához nem használunk el csak liter vizet. Az autómosó családi vállalkozásként működik. Alkalmazottaink régóta a cég alkalmazásában állnak.


Továbbképzésükröl mint mi, mint az anyagbeszállítóink folyamatosan gondoskodunk! Nagy hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, ezért csak 1-ig biológiailag lebomló vegyszereket használunk! A magasnyomású gép így nagyobb hatásfokkal tudja eltávolítani a rárakódott szennyeződést. Vízborotválás után a kézi mosáskor rövidebb ideig van fizikai kapcsolat az autómosó szivacs illetve a fényezés között, így még kíméletesebb a mosás.


Kámfor utcai NON-STOP kézi autómosó honlapján! Tájékoztatjuk kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy autómosónk két pályán, a hét minden napján 0-óráig üzemel! Dupla sor: Dupla sebesség!


Hűséges Ügyfeleinknek speciális kedvezményes bérletrendszer áll rendelkezésre! Célunk, hogy a lehető legtökéletesebb tisztaságú autót adjunk át, Ügyfeleink megelégedésére. Mi nem a futószalagos gyors autómosó vagyunk!


A fényezésbe beleégett bogarak eltávolítására garanciát nem vállalunk! Felhívjuk figyelmét, hogy online foglalási rendszerünk egyelőre béta üzemmódban működik, előfordulhatnak elírások, apró hibák. Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy online foglalás csak a következő munkanapra lehetséges, és maximum napra előre.


Szolgáltatások : gépi polírozás, kárpit tisztítás (kiszárítással) , gépi waxolás, kézi külső mosás, belső tisztítás, porszívózás, motormosás, részleges alsó mosás, ingyenes aktívhabos előmosás. You must to continue. Javasoljuk azokon a gépjárműveken, melyek mélyebb, de még a fényezést el nem érő (tehát lakkozáson található)karcolások, foltok, hibák észlelhetőek. Sonax kézi autómosó , autókozmetika és gumiszerviz.


SONAX kézi autómosó és gumiszervíz Budapest több helyszínén. Autóját lemoshatja pénzérmével fizetve, vagy. Egy csodálatos modern gép segíti a tőkéletes tisztasàg elérésében#129303; Budapest XIV. Külső mosás és belső tisztítás, polírozás és kárpittisztítás. Vállalkozásunk saját kézi autómosójában sokéves autókozmetikai tapasztalattal vállalja gépjárművei takarítását, kárpittisztítását és polírozását!


Gumiszerviz, abroncsok tárolása (gumihotel) Mikor cseréljük le a nyári gumit? Celsius fok alatt már erősen ajánlott a gumikat télire cserélni. Aki szereti az autóját, az legalább havonta egyszer vigye el egy rendes kézi mosóba, például Budapest XI. Nándorfejérvári és a Hengermalom út sarkára, ahol a mi tesztautóinkat is makulátlanul tisztára pucolják fotózás előtt és leadás előtt.


Jelenleg nyitva tartó Szőnyegtisztítás Budapest XIV. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az ötlet megvalósult, a koncepció még nagyon új. Zuglóban hol van kézi autómosó ? Itt megtalálod a(z) Autómosó kategóriába tartózó összes egységet a következő helyen: XV. Találatok Kézi autómosó Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények.


Kérjen árajánlatot Budapest közelében található autómosás területen dolgozó válallkozásoktól. Hozzájárulok személyes adataim megadásához. Adatait kizárólag kapcsolattartás céljából kérjük, melyet bizalmasan kezelünk, harmadik félnek nem adjuk át semmilyen más felhasználásra. Figyeletúl nagy a távolság az úti célok között. Kérem, adjon meg több töltőállomást az útvonalához.


Kattintson a töltőállomásra és nyomja meg a Hozzáadás az útvonalhoz feliratú gombot - ha ez nem látható, akkor már hozzáadtva a töltőállomást az útitervéhez. Kézi autómosó és autókozmetika -Söröző, játékgépek Hosszú évek tapasztalata során rájöttünk, hogy csak akkor látjuk mosolyogva távozni ügyfeleinket, ha a legnagyobb szakértelemmel és felkészültséggel rendelkező, megbízható munkatársakkal dolgozunk együtt, valamint folyamatosan keressük a modernebb. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Bemutatkozás: Kézi autómosó és kozmetika.


Külső-belső takarítás, kárpittisztítás. Ingyenes Mobil olajcsere, gumi és akkumulátor értékesítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések