2017. május 11., csütörtök

Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

A fűtési szezon veszélyei A fűtési szezonban nem múlik el hónap szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos riasztás nélkül. Ellenőrizzük a tüzelő-fűtőberendezéseket és az égéstermék-elvezető rendszereket, használjunk szén-monoxid-érzékelőt biztonságunk érdekében. Híreink Közlemények Az Igazgatóság vezetői Bemutatkozás. Pest Megyei Katasztrófavédelmi. Komplex gyakorlaton vett részt Kovácsvágáson a Budapest Önkéntes Mentőszervezet Több helyszínen zajló együttműködési gyakorlaton vett részt a Budapest Önkéntes Mentőszervezet szeptember 8-án a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kovácsvágáson.


Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

Megújult a VÉSZ, a katasztrófavédelem ingyenes veszélyhelyzeti alkalmazása A könnyebb és egyszerűbb felhasználást tűzte ki célul az a fejlesztés, amely a napokban ér a végéhez. A Lánglovagok tűzvédelmi tudásbázis fő célja a tűzvédelmi tervezők, karbantartók, üzemeltetők, a tűzoltók és a civil lakosság közötti kapcsolat megteremtése. A rajzversenyre az „Együtt a rendőrök és a tűzoltók a mindennapi munkában” témában várják pályamunkákat. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A legfontosabb tudnivalók a kéményseprésről Ki sepri a kéményt? A lakossági kéményseprést több megyében átvette a katasztrófavédelem. Elcsitult a szív, mely értünk dobogott pihen a kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra Te sosem leszel halott, élni fogsz.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Több épület kapott lángra egy körülbelül kilencszáz négyzetméter alapterületű telephelyen péntek kora reggel Nagykőrösön, a Kecskeméti úton.


A TIM Pro­duction a város gimnáziumából indult fiatal csoport, amely Liberté címmel hirdetett zenés estet, melynek keretében Majsán. Háromezer ember maradt víz nélkül Pomázon, mert meghibásodott egy centiméter átmérőjű nagynyomású cső. A szakemberek már dolgoznak az üzemzavar elhárításán, a. Hogyan előzzük meg a szén-monoxid-mérgezést? A fűtőberendezések éves felülvizsgálatával, a kémények ellenőriztetésével, a szükséges levegő-utánpótlás biztosításával és megfelelő szén-monoxid-érzékelővel a mérgezés megelőzhető!


Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MIKLÓS MIHÁLYNÉ szül. Molnár Terézia éves korában. Az országos katasztrófavédelmi főigazgató ajándéktárgyat adományozott dr.


Sovány Ágnes tűzoltó alezredesnek, a Hajú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főorvosának, valamint Tompa Emese Alicia tűzoltó őrnagynak, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság pszichológusának. Partnerség egy jobb jövőért Sikeresen pályázott együtt a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és Bihor megyei „SARTISS- Különleges helyzetek esetén segítséget nyújtó egyesület”, az Európai Unió Interreg V-A Románia-Magyarország Programra. Csak biztonságos fűtési rendszert használjon! A mai napon hivatalosan is megkezdődik a fűtési szezon.


Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

A távfűtéses lakásokban október tizenötödikén működésbe lépnek a fűtőtestek, de a jó idő ellenére egyes napszakokban a többi ingatlanban is beindítják a gáz- vagy vegyes tüzelésű kazánt. Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek. Mély megrendüléssel s fájó szívvel tudatjuk, hogy drága jó feleség, édesanya és nagymama Bozó Lászlóné szül. Pécs Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság …. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mindhárom kirendeltsége szervez a megelőzés jegyében lakossági fórumot, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a fűtés megkezdése előtti ellenőrzések jelentőségére, a kémények és gázkészülékek, tüzelőberendezések felülvizsgálatára.


A megkeresések a MOL Nyrt. Két személygépkocsi ütközött össze október 26-án, szombaton a kora délutáni órákban Szentendrén, a Rózsa utcában. Huszár-Madarász Zsuzsanna tűzoltó alezredes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések