2017. május 22., hétfő

Mit jelent az igaz szerelem

Mit jelent számunkra az igaz szerelem ? Az igaz szerelemről számtalan vers, dal és film készült már az idők során. Az így elmesélt történetek bevésődnek a gondolatainkba és sokszor a saját helyzetünkre, életünkre vetítjük le őket. Ha azt jelenti, amiket a posztoló ide írogatott, akkor az igaz szerelem eme leírásában bomlik ki a szerelemverseny a legtisztábban. A szerelem csak egy érzés.


Amit azonban biztosra tudunk, az az , hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent. Ezek a különböző interpretációk viszont nem változtatnak azon a tényen, hogy a szerelem – szerelem. Bármit jelenthet, az egész napos ágyban maradós együttléttől kezdve, ejtőernyős ugrást csinálni valakivel. Pénzzel álmodni, mit jelent ha pénzzel álmodunk? Az álombéli pénz szimbolizálja az életünkben fontosnak tartott értékeket.


Ezért ha arról álmodsz, hogy sok pénzt kaptál váratlanul, azt jelenti, hogy eljutottál az életed egy olyan szakaszába, amikor tisztábban kezdesz látni, rájössz, melyek az igazán fontos dolgok. Aki szerelmes, elismeri és felismeri a partnere szükségleteit. Aki igazán szerelmes, az nem kacsingat ki a kapcsolatból, hanem mindvégig hűséges mara még akkor is, ha a kapcsolat éppen hullámvölgybe került. Nektek mit jelent az igaz szerelem ? Nekem azt jelenti,amit most érzek egy lány iránt mert valami olyat láttam benne amit más lányban soha eddig,ezért a lányért változtattam a hozzá állásomon,fogytam is jó pár kilót,amit más lányért soha nem tettem meg,minden nap erre a lányra gondolok ha rám ír vagy meghallom a telefonban a hangját már a fellegekben járok.


Azt mondják, a szerelem fáj. Ezeket a dolgokat mindenki összekeveri a szerelemmel, de valójában maga a szerelem az , ami képes az összes fájdalmat elfedni, és segít abban, hogy újra csodálatosan érezd magad. Kerestem, hogy mi az igaz , az ő nézőpontja vagy az enyém. Néztem, hogy ki mit gondol erről a témáról. Találkoztam valakivel, akit nagyra tartok és vele teljesen megegyezett a nézőpontunk.


Ittam a szavait, mivel ő az én saját érzéseimet és gondolataimat erősítette meg. Aztán egyik nap rájöttem, hogy a szerelem olyan, mint. Hiába olvastad ki már hatszor, újra és újra kinyitod azt a kötetet, mit sem törődve azzal, hogy pontosan tudo mi lesz a vége. Sokszor már azt is nehezen értjük, hogy ennek miért kell így lennie.


Mit jelent az igaz szerelem

Hogy azonban jó választ kaphassunk, a jó kérdést kell feltegyük, legelőször is azt, hogy „ mit is jelent valójában az igaz szerelem. Megtapasztaltam az igaz szerelem apró jeleit ( az adott pillanatban gyakran nem látjuk mik azok), amik segítettek megfejteni, mit is jelent valójában. Amikor csók előtt egymás szemébe néztek, amikor megláto és a szíved gyorsabban kezd el verni, amikor elkezded simogatni, és ő elmosolyodik, amikor meghallod a hangját és elkezd bizseregni a teste amikor együtt alszotok és Ő hátulról megölel, amikor sétáltok az utcán, elmegy.


Szerelem az , mikor figyelsz a másikra. Ekkor pont úgy szereted a másikat amilyen, nem pedig úgy, amilyen lehetne vagy amilyen volt. Első lépés az igaz szerelem felé, hogy tanuld meg önmagadat szeretni. Ha Cupido nyila eltalált, onnantól nincs visszaút.


Mit jelent az igaz szerelem

Persze, lehet, hogy egyszer vége lesz a dolognak, de ki tudja, mit hoz a jövő. Vannak, akik úgy gondolják, az ember csak egyszer lesz élete során igazán szerelmes, és a többi már nem fogható ahhoz az egyhez, de akadnak olyanok is, akik ennek az ellenkezőjét állítják. Az első jel nagyon szembetűnő volt: a szerelmespárok esetében mindkét fél és a külvilág számára is teljesen egyértelmű, hogy a szóban forgó pár között szerelem dúl.


Ebben sem ők, sem a külvilág nem kételkedik. Mert ha van, akkor a szerelem tényleg pofonegyszerű, ha nincs, akkor jönnek a bonyodalmak. Ezen kívül az utód gyámoltalanabb is, mint az állatok esetében, így különösen nagy jelentőségűvé válik, hogy a szülők összetartsanak és együtt maradjanak. Ezt az együttmaradást segíti elő a szerelem. Az utód sikeres felnevelése mellett a szerelem biztosítja azt is, hogy a felek hűségesek maradjanak egymáshoz.


Ha a barátod az út szélén megáll, és szed neked egy csokor pipacsot, a boldogságát és felszabadultságát akarja kifejezésre juttatni. Biztos, hogy jól érzi magát veled. Nefelejcs A kis kék virág az igaz szerelem és a hűség jelképe.


Ha szerelmed ezzel a virággal kedveskedik, azt üzeni, mindig csak rád gondol. Azt szeretném megtudni hogy mit jelent a plátó szerelem és menyire tud ez a szerelem erős lenni ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések