2017. május 30., kedd

Börzsöny királyrét

Börzsöny királyrét

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Mikulásos kisvonatozások. Börzsönyi Kisvasutak honlapján! Királyrét közelében található látnivalók. Gáspár Igor, webmester.


Csak egy rövid hétvégét töltöttem az Angyal-Lak szálláson, de egy ilyen rendkívűl nyugodt helyen, igazán kipihentem magam. A települést érinti több, hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő teljesítménytúra is. Szokolyán is elhelyezték a Geocaching nevű GPS-alapú játék egyik geoládáját.


Egy jó túracipő, egy teával teli kulacs, egy fényképezőgép, és néhány szendvics. Várhegy Vendéglő honlapján! Aktuális hírek, információk a borzsonyikisvasutak.


A kisvasút idén ünnepli 125. Ezen a lapon főleg a természetjárás és a turizmus szempontjából mutatom be a Dunakanyar északi oldalát, ezt a gyönyörű andezit ősvulkánt. A tágas, kúriaszerû, verandás házba családokat, baráti társaságokat várunk.


Reviews Már többször voltunk itt bringával, mint ahogyan. Hat nagyszerű túratippet ajánl az Ipoly Erdő Zrt. Kóspallagra Vácról induló járatokkal lehet eljutni, ezek. A vendégek tartalmas kikapcsolódása érdekében egy határon átnyúló együttműködés keretében fejlesztéseket valósítottunk meg: A parkoló környékén megújult információs táblák segítik a tájékozódást és a programtervezést.


Az apartman szobás, melyből a nagyszoba férőhelyes, a kisszoba férőhelyes, így a teljes apartmant 2-főig lehet igénybe venni. Magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép-portálja, ingyenesen hozzáférhető, igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi, és elektronikus térképek széles skáláján publikálja. The Morgó Brook runs across the village.


The area is a popular destination for tourists as it can be easily reached by car from Budapest. It takes only 45–minutes to get there. Our village can be reached on the Eurovelo bicycle way, too.


Börzsöny királyrét

Idilli erdei rétek, fenséges bükkösök, pazar panoráma. Kipróbálhatjuk a kisvonatot vagy a hajtányt, túrázhatunk a gyerekekkel, és egy jó kiállítást is megnézhetünk a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. A központi parkoló környékén megújult információs táblák segítik a tájékozódást és a programtervezést. A Látogatóközpont előcsarnokában az ajándékbolt mellett egy információs pont digitális túraútvonal tervezővel segíti a túrázni vágyókat. Az épület parkjában sétautak, pihenők, úszómedence, lovarda és egy horgásztó is található, valamint zárt területen több hektáron fás erdős.


Kismaros Verőce Magyarkút. A környék kellemesen hűvös klímája még kánikulai napokon is felüdülést nyújt. A főváros közelében, erdei környezetben nyújtunk Önnek szállodai színvonalú ellátást. Távol a nagyvárosok zajától, rossz levegőjétől, természetvédelmi területen a Csarna (Fekete)- patak völgyében bújik meg. A kijárattal szemben, a Széchenyi utcán tekerünk a Duna felé.


Börzsöny királyrét

Ezekre több rétegben harmadidőszaki üledékes kőzetek rakódtak a vulkanikus tevékenység előtt. Családoknak is ideális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések