2017. május 3., szerda

Fordító hanggal

A ingyenes szolgáltatása azonnal lefordítja a szavakat, kifejezéseket és weboldalakat a magyar és 1további nyelv kombinációjában. Koppintson a Menü Beállítások lehetőségre. A trágár szavak lefordításához kapcsolja ki a Sértő szavak letiltása funkciót. Egy adott nyelv különböző dialektusainak kiválasztásához a „Dialektusok” alatt koppintson a kívánt nyelvre. Ellenőrizd le a fordító készülékeket, melyek célzott embereknek vannak, akik saját céget vezetnek vagy vállalkozást.


Jun 1 20 Ha tetszik a fordító alkalmazás, kérjük, segítsd a további fejlesztést egy pozitív véleménnyel. Visszajelzésed fontos számunkra. Köszönjük, hogy fordító alkalmazásunkat használod!


MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Ma, a legmodernebb és legnépszerűbb beszéd fordító készülékek egyidejűleg harminc idegen nyelven, fordító hanggal , nyújtanak segítséget, egyre nélkülözhetetlenebb eleme a kommunikációnak, amely garantálja a biztonságot. Az I jelentése az angol-magyar képes, hangos szótárban. Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével az I magyar jelentéseit.


Fordító hanggal

Fordító készülékek ajánlata nyelven.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések