2017. május 29., hétfő

Fiatal gazda pályázat 2020 után

Korábbi cikkünkben sajtóértesülések alapján azt írtuk, hogy a következő Fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatása pályázat már ebben az évben megjelenhet. Egy két pályázat még nyitva van nem véletlenül, mert vagy utofinanszírozott vagy vissza térítendő vagy pedig kis mértekben támogatják pl a többi önerő, esetleg nagyon le van szűkítve ,hogy ki indulhat rajta, tehát nem felel meg. A támogatás az egységes kérelem keretében, legfeljebb hektár után évente igényelhető, és az a SAPS és a zöldítési támogatáson felül jár. Pályázat benyújtása Az üzleti és pénzügyi terv elkészítése, valamint a pályázati mellékletek beszerzése után ellenőrizzük a teljes pályázati anyagot, továbbá megküldjük a pályázónak jóváhagyásra.


EUR nyerhető el mezőgazdasági tevékenység beindításához. Attól függően, hogy mely támogatási évben nyerte el a fiatal gazda támogatást, eltérő lehet a jogi szabályozás. Amennyiben egy termelő pl. Illetve fontos újdonság, hogy külön tematikus alprogrammá nőtte ki magát az említett pályázat a Vidékfejlesztési Programon belül.


Régóta ígért pályázati felhívás társadalmi egyeztetéséről van szó. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez.


Szerző: Pólyik Viola Az elmúlt hetekben is számos kérdést kaptunk a VP2-6. A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás című pályázat vonatkozásában. Mi az, ami már biztos, és mi az, amit csak tá. Válasz: Tudom, hogy az előrejelzések szerint csak ősszel kerül megnyitásra a fiatal gazda pályázat , azonban tudnod kell, hogy a pályázatok legfontosabb sikertényezője a felkészülésben rejlik.


Erre most még van idő, az egész rendezvénysorozat ezért jött létre. Most, hogy közeledik az új pályázat meghírdetése, érdemes az új feltételrendszert részletesen is áttekinteni. Cikksorozatunk ezt a célt szolgálja. Röviden a fiatal gazda pályázatról. A közkeletű nevén fiatal gazda pályázat , vagyis a VP2-6.


Fiatal gazda pályázat 2020 után

Három pályázatot adtam be tavaly: a testvérem és magam nevében egy-egy fiatal gazda pályázatot írtam, illetve elkészítettem a gazdaságátadási támogatás pályázatát is. A kérelmek elbírálása nap helyett egészen szeptemberig elhúzódott, de végül mindhárom pályázat nyert. Az enyém 90-es szakmai pontszámot ért el. Hazánkban valamivel jobb a helyzet, itt fiatalra idősebb jut, de még ez is azt jelenti, hogy két generációváltás után , gazdából lesz. A Fiatal Gazda pályázatot, a mai napig nem függesztették fel, és jelenleg úgy tűnik, hogy egész nyáron lehetőség lesz pályázni a vissza nem térítendő, előre finanszírozott közel 1millió Forintra!


Társaságunk éve foglalkozik pályázati tanácsadással. Az elmúlt időszakban jelentős mennyiségű fiatal gazda és egyéb mezőgazdasági pályázatot készítettünk és nyertünk el. Magyarországon nagyon alacsony a szociális bérlakások aránya (a teljes lakásállomány 2--a), így sajnos nagyon sok rászoruló ember akár évekig is vár arra, hogy ilyen módon megfelelő lakhatáshoz jusson. Egyéb pályázatok: falusi turizmus pályázat , fiatal gazda pályázat , mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése. Kell pályázatíró, milyen pályázatírót válasszak?


Fiatal gazda pályázat 2020 után

Ahogy azt már korábbi bejegyzésünkben is írtuk, várható volt a Fiatal gazda pályázat idei megjelenése, hiszen a. A pályázatoknál rendkívül fontos a szakember. Március 16-tól lehet benyújtani a Fiatal Gazda támogatási kérelmeket. A felhívás keretében újonnan létrehozott mezőgazdasági vállalkozás támogatására, az üzleti tervben vállalt, azzal szorosan összefüggő és ahhoz kapcsolódó kötelezettségek teljesítésére nyerhető 40.


Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is. Előfizetőink már most tájékoztatást kapnak a tervezetekről, a várható konstrukciókról. A as mezőgazdasági pályázati rendszer nagy nyertesei kétség kívül a fiatal mezőgazdasági termelők lesznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések