2017. május 4., csütörtök

Falunapok 2019

Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. Zalacséb Község 2views.


Falunapok 2019

Vasárnap reggel ökumenikus istentisztelettel. This video is unavailable. Kálmán Imre Kulturális Központ Minden érdeklődőt, népzenét és néptáncot kedvelő, kezdő illetve újrakezdő felnőtt táncost vár a Balaton Táncegyüttes minden héten szerdán, 18.


Siófokon, a régi könyvtár helyén lévő próbateremben. Paloznakon a hagyományos falunapokat és szüretet érdekes programokkal és gasztronómiai élményekkel. Rendhagyó Vándor-vitafórum Európa múltjáról és jelenéről: A nap során a kötetlen kirándulás keretei között feldolgozásra kerültek Európa jelenét meghatározó válsághelyzetek. Az EU forrásokból fejlesztett.


Falunapok 2019

Helyszín: Tempfli tér, Szabadidő Park. Gerliczy park átadása (Deszk, Alkotmány u.) 16. Kiállítás megnyitó a Szent Száva Kulturális és Hitéleti Központban. Falunéző lovaskocsizás. A válogatott programok között kicsik és nagyok is találnak majd kedvükre valót.


Szombaton került megrendezésre a falunap Szentgálon és Márkón. Oldtimer show, kulturális programok. A jó hangulat garantált volt mindkét helyszínen. Megnyitó Benne: Kulturális programok A “Mi Felsőörsünk” Fotópályázat eredmény hirdetése 19. Polgármesteri hivatalban.


Estendøn zenekar ad koncertet a Mantrafunk című turnéja keretében Zselízen, a Club 186-ban. Magyarországi programok: A Mikulás Kemencén, Diósgyőri Mikulásvonat, Budapesti Hajós Vacsora. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A birkapörkölt korlátozott számban készül, az életvitelszerűen helyben lakó családonként maximum adag igényelhető. Színes program, finom borok és számos fellépő várja a kedves látogatókat.


Projekt EU - zateplenie Pre obec Malý Horeš bol schválený projekt v rámci Operačného programu Kvalita životného prostredia zameraný na zníženie energetickej náročnosti verejných budov. Nemeskajalon, a futballpályán. A nyári időszak a falunapok és fesztiválok ideje.


Falunapok 2019

A Kürtös beszámol a járás magyarlakta településeinek rendezvényeiről. Olvashatunk többek között a jubiláló inámi Mézfesztiválról, az ipolyhídvégi falunapról, az Üzen a múlt című ipolyszécsénykei hagyományőrző kulturális rendezvényről. A keresett termékeket ABC sorrendben találod!


Egyenlő bánásmód – mindenkit megillet! Közélet Tizenhatodik alkalommal szervezték meg hétvégén az Uzon- falunapok rendezvénysorozatot. A hagyományhoz híven idén is rendkívül gazdag – és tartalmas – kínálattal rukkoltak elő a szervezők, bárki megtalálhatta a magának való szórakozást, kikapcsolódási lehetőséget. A két fix programra már együtt van a pénz. A főműsort Gergőné Varga Tünde Dunavarsány polgármester asszonyától kapjuk ajándékba.


Ezúton is köszönet érte! Szerencsére van olyan vállalkozó Majosházán, aki jelentős összeggel támogatja rendezvényünket. Elsősorban a helyi közösség ünnepe lesz az idén is a paloznakiak őszköszöntő programja szeptember utolsó hetének végén, de szívesen látják a máshonnan érkező vendégeket is a programokon.


Porušením tohto zákazu sa vystavujete sankčnému konaniu a zároveň ohrozujete plynulý a bezproblémový priebeh podujatia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések