2017. május 8., hétfő

Békásmegyeri állatorvosi rendelő nyitva tartás

Békásmegyeri állatorvosi rendelő nyitva tartás

A műtétek köre is kibővült. Otthoni betegellátásra is lehetőség van, ha a tulajdonos kéri. A Cylex nem vonható felelősség alá és nem terheli semmilyen kötelezettség a megjelenített információk helyességét, pontosságát, megbízhatóságát vagy. Ráckevén, kutya és macska ivrtalanítás, védőoltások mellett mikrochip és oltásikönyv vagy útlevél kiállítása. Bőrgyógyászati szakrendelés, röntgen vizsgálat és ultrahangos vizsgálattal is állunk rendelkezésére házikedvenceik érdekében.


Szolgáltatásaink kisállatok részére:. Egy régóta működő klinikát szeretnénk bemutatni új színekben. Patócs Andrástól, aki megérdemelt nyugdíjazását tölti. KUTYAKANYAR ÁLLATORVOSI RENDELŐ NAGYMAROS Dr. Gánti Martina IDŐPONT FOGLALÁS: Időpont foglalás, műtéti előjegyzéés és kiszállásos munka miatt, kérjük keressenek minket telefonon!


Rendelő - Győrújbarát, Gyorujbarat, Hungary. Volt ahol csak egy-két hétig „nézelődtem”, volt ahol évekig segítettem a rendelő napi feladatait ellátni, a már végzett állatorvosoknak asszisztálni. Gyömrőn és a környező településeken is.


Szakmai tapasztalatomat ausztriai és német klinikákon is bővítettem az évek során. Nem győzök eléggé hálás lenni! Szegény pulimat csonttöréssel vittem a rendelőbe. Nem csak, hogy megműtötték, hanem szeretetet és törődést, figyelmet is kapott.


MINDEN, AMIRE AZ ÁLLATOKNAK SZÜKSÉGE LEHET: állatorvosi alapellátás, szűrővizsgálat, állatpatika, állateledel EGY HELYEN! A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, barátságos bánásmóddal és széles kínálattal várjuk a gazdikat és kedvenceiket akár megelőzés céljából, akár ha a baj már bekövetkezett! FEBRUÁR KÖZEPÉTŐL ÚJ HELYEN VÁRJUK ÜGYFELEINKET!


Békásmegyeri állatorvosi rendelő nyitva tartás

Soós Gabriella vagyok, éve foglalkozom kisállatok gyógyításával, korábban Tokaj környékén, Budapesten és Miskolcon dolgoztam. Most alkalmam nyílt Kazincbarcikán egy saját rendelő nyitására, ahová sok szeretettel várom meglévő és leendő pácienseimet. Szeretettel várunk minden Állattartót és Kedvenceit állatorvosi rendelonkben!


Gál Sándorral közösen megalapította a Hungarovet Információs Hálózatot, amely azóta a szakma elismert fórumává vált. Reméljük, hogy a már meglévő pacienseink mellett a környékbeli lakóknak, állattartóknak is nagy segítségére tudunk lenni kedvenceik egészségének megörzésében. Elsősorban kedvtelésből tartott kisállatokkal, főleg kutyákkal és macskákkal foglalkozunk, korábban gyakrabban, ma már csak elvétve kezelünk lovakat és gazdasági haszonállatokat. Amennyiben kifejezetten a választott orvoshoz szeretne kerülni, kérem érdeklődjön telefonon a rendelőben.


Amennyiben laboreredményt szeretnének megtudni, vagy időpontot lefoglalni, célszerű a rendelő számát tárcsázni, mivel a szükséges iratok és eszközök ott állnak rendelkezésre. Védje meg kedvenceit a rendelőnkben is kapható, korszerű kullancsellenes készítményekkel! Kisállat Szemészeti Szakrendelő Hálózat Sürgős szemészeti esetben a fentiektől eltérő időpontban is segítséget nyújtunk.


Megnyitottuk állatorvosi rendelőnket! Pásztor István kisállatgyógyász szakállatorvos és egzotikus állat szakállatorvos. A rendelő alapítója és vezetője Dr. Célunk egy, a kedvtelésből tartott állatok ellátását magas szinten nyújtó rendelő működtetése, kedvező árak mellett. A Rehabilitációs kezeléseken kívül állatorvosi rendelőnkben is komplex ellátást biztosítunk a kisállatoknak a legmodernebb digitális berendezésekkel.


Budapest Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Nyitva tartás Hétfőtől péntekig délelőtt 9. A vizsgálatok, kezelések során igyekszünk mindig nyugodt körülményeket biztosítani, hogy az állatokat a lehető legkevesebb stressz érje. Dorogi állatorvosi rendelő és patika.


Most már a marcalvárosi lakótelepeken élő állattartóknak sem kell kedvencükkel 1- esetleg több kilométert sétálni vagy autóba ülni azért, hogy modern állatorvosi szolgáltatásban részesüljenek! Patikai nyitva tartás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések