2017. május 5., péntek

Eladó ház vecsés tompa utca

Eladó házat keresel Vecsésen? Havonta több millióan választják az ingatlan. VECSÉSEN a Tompa utcában, az újjáépített városközpontban (orvosi rendelő, piac, Önkormányzat), 6mtelken, szobás, (1m2-es) egyszintes. VECSÉS - ELADÓ CSALÁDI HÁZ – KIVÁLÓ VÁLASZTÁS!


Eladó ház vecsés tompa utca

Az ingatlan MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, tágas terekkel rendelkezik. Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem. Reális,őszinte gondolkodású. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ közelében eladó egy 20. A házba egy m2-es fedett teraszról lehet belépni. Földszinen egy amerikai konyha nappali és egy kádas fürdőszoba van.


Az emeleten két szoba, egy gardrób és egy fürdőszoba található. A lakáshoz saját m2-es műfüves kert tartozik. A ház m2-es, részben felújított, kis telekkel és az épülethez közvetlenül kapcsolódó melléképülettel rendelkezik. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Ingatlant vásárolna, bérelne?


Dunaharaszti csendes utcájában, az Alsóvárosban kínálom eladásra ezt a 1nm-es, vegyes falazatú családi házat, 9nm telekkel. Eladásra kínálunk, a80-as években téglából épült, 5nm-es összközműves telken szobás, nm-es, belső kétszintes gyorsan költözhető iker házat. Exkluzív ház DUNAHARASZTIN! Az utca felől két kapu is nyílik, az egyik egy felszíni beállóhoz, a másik. Vecsési ház eladó : Vecsésen rendkívül jó elhelyezkedésnél a Market Centrál mögött családi ház eladó , mely egy szoba fallal van összeköttetésben az ike.


Családi házak, lakások, otthonok. Találja meg a megfelelő ház hirdetést Vecsés területén. Leírás: Kiváló Lehetőség Vecsésen!


Az igényes konyhabútorral, beépített mennyezetig érő előszobagardróbbal várja új lakóját, a szeparált kertkapcsolatos ingatlan! Böngészhető térképes utcalista. Egy kattintás, és már meg is nézhető, hogy hol van az utca a térképen. Vecsés keleti részén, Kertekalján ajánlok a figyelmébe egy jó állapotú családi házat.


Prices (HUF million): Prices (HUF thousand): Space (m 2):. A Vecsés közkedvelt részén eladó , egy 1nm-es lakás. Magas színvonalú, átgondolt tervezésű,, Ház.


Találatok Lakás Vecsés keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Vecsés közelében található ingatlanforgalmazás területen dolgozó válallkozásoktól. Properties for sale Vecsés - GDN Real Estate Network.


Favourites ( ) Language. PTH tégla építés, 6cm dryvit szigetelés. Duna House József Attila ltp. Forduljon hozzánk bizalommal bármely ingatlannal kapcsolatos igényével,. Egyedülálló panorámával rendelkező szobás, jó állapotú családi ház , 8nm-es telken, hatalmas méretű,.


Eladó ház vecsés tompa utca

Budapest (Budapest, Hungary).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések