2017. május 8., hétfő

Iphone 6 háttérvilágítás hiba

Iphone 6 háttérvilágítás hiba

Leggyakoribb javításunk az előlapcsere, ami az IPS LCD laminált mivolta miatt csak egyben cserélhető, függetlenül attól, hogy az érintőfelület vagy LCD sérült-e. A kamera foltos, nem fókuszál, vagy egyáltalán nem működik, illetve leejtéskor, beázáskor megsérülhet az optika is, és sokszor a vaku sem villan (hiába két külön alkatrész). Ilyenkor a Kamera app is lefagyhat, így az sem mindig egyértelmű, hogy melyik kameramodul sérült. Most már beállíthatja az expozíció egyik része a fotó tetején élességállítás másik függetlenül. Amennyiben a kijelzőt fény felé fordítva kirajzolódik néhány ikon vagy menürészlet, akkor jó nyomon vagyunk.


Hozd el szervizünkbe és megjavítjuk! Ha a 9-es hiba lép fel, hajtsuk végre ezeket a lépéseket. Ezután ellenőrizzük az USB-kapcsolatot. Az USB-kapcsolatok ellenőrzése. Az iOS csak a fenti listában látható készülékeket támogatja.


Szerintetek feltegyem az iOS béta verzióját? Tipikusan jelentkező hiba beázott készülékeknél, de előfordulhat mechanikai sérülés következtében is. Lehetséges, hogy további elemi alkatrészeket is cserélni kell az alaplapon. Minden szervizelésre hónap garanciát vállalunk! A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.


Ha egy beállítás módosítás vagy szoftverezés nem segít megoldani a problémát, az alkatrész cseréje indokolt. Ha ez az első látogatáso kérjük olvasd el a Gy. K részt, majd ezt követően erre a linkre kattintva tudod elvégezni a regisztrációt A hozzászólások olvasásához regisztráció szükséges.


Ilyen esetekben cserélni kell a háttérvilágításért felelős IC-t, illetve a hozzá tartozó tekercset és szűrőket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ettől függetlenül előfordul sérülés, ilyenkor a megjelenített kép csíkos, foltos, vagy egyszerűen csak fehér, vagy csak a háttérvilágítás működik.


Wi-Fi antenna csere javasolt, ha kevés hálózatot talál egy olyan környéken ahol más készülékek több hálózatot érzékelnek, gyenge a jelerősség, vagy eldobálja a hálózatot és a szoftverezés nem segít. Jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a smartfix. Szolgáltató) által a smartfix. Pad mikrofon szalagkábel csere lehet szükséges, amikor például videóhívás használatakor a hívott fél nem hall minket, de egyébként engedélyeztük az alkalmazásnak a hozzáférést a mikrofonhoz. Pad készülékek szakszerű javítása garanciával.


A sötétebb hátlap hajlamos kopásra, mivel az alumínium gyártás során csak felszíni kezelésen esik át. Cseréltem kijelzőt és semmi nem változott. Háttérvilágítás van, de kép nincs. Alaplapon nem látok semmi sérülést, sem víz nyomát, a nedvességjelző is ép, nincs elszíneződve. Nincs kép, de háttérvilágítás van.


Ez szintén nem feltétlenül alaplapi eredetű hiba , okozhatja az elkoszosodott DC csatlakozó, a rossz akkumulátor, vagy az IO átvezetőkábel is. Bevizsgálás után a szerviz megálapította, hogy rossz minőségű töltő tönkretette a töltést szabályzó ic-t. Nem tölt a Magsafe töltő.


Az 1 független, elfogulatlan, felhasználóközpontú Android-webhely, amely tartalmazza az Android hardvert, szoftvereket, alkalmazás-áttekintéseket, valamint pontos, átfogó és egyszerű lépésről lépésre az útmutatásokat, amelyeket egy műszaki szakértőkből álló csapat írt, akik Android-ot élnek és lélegznek. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Tekintsd meg a termék információit. Az Apple újabb javítóprogramot adott ki, ezúttal a hüvelykes MacBook Pro modellek kijelzőit érintő problémák megoldására.


Iphone 6 háttérvilágítás hiba

Az érintett készülékek elenyésző százalékának kijelzője folyamatosan vagy csak időnként függőleges irányú bevilágítást produkál a kijelző alsó sávjában, de olyan esetek is előfordultak, hogy a háttérvilágítás nemes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések