2017. május 3., szerda

Kos skorpió aszcendenssel

SKORPIÓ jegy KOS aszcendenssel. Mind a Skorpió , mind a Kos csillagjegyet a Mars bolygó patronálja, ami azt jelenti, hogy kihangsúlyozódnak az erőszakos hajlamok. A jegy szülötte lázadó alkat, lehet önpusztító. Erős jelleme révén nagyon igényes.


Abban az esetben, ha az illető Kos aszcendenssel rendelkező személynek a Napja is a kosban van, akkor a szülött személyiségének már az alapszínezete is Kos. Ebből kifolyólag, mint dupla Kos , a fenti problémákat tetőzi az önzősége, hirtelensége, meggondolatlansága. Kos Skorpió aszcendenssel A párkapcsolatod stabil alapokon nyugszik, ezért nem kell visszafojtanod az örömö örülj hangosan! A kedvese hacsak nem gondolatolvasó, valószínűleg örülne néhány kimondott bóknak is. Bika Skorpió aszcendenssel A szerelmi életedre nem panaszkodhatsz, ami nem is csoda.


Elbűvölő vagy, tele vagy. Sőt, a Kos befolyása révén mérsékeli az Ikrek gőgjét, még akkor is, ha ennek hatására az Ikrek- Kos kevert típus képviselője bűntudatot érez, mély depresszióba esve, mely ugyanakkor hozzájárul az Ikrek csillagjegyben született típus jellemzőinek az enyhítéséhez. Kos aszcendens A Kos a Mars pozitív, férfias oldala, kardinális tűzjegy, a Kálapurusa (az univerzális forma) feje.


Mivel ez az első jegy, a Kos -szülött életét függetlenség, erő, önkifejezés és erős személyes ambíciók jellemzik. Mérleg Kos aszcendenssel Ne igyál előre a medve bőrére, ha új távlatok nyílnak a szakmai életedet illetően. Mielőtt rábólintasz a változásokra, mérlegeld alaposan a helyzetet. A magánéleteddel kapcsolatban is gondolkodj hosszú távon.


Skorpió Kos aszcendenssel Szorgalommal és kitartással némi tartalékot is. Meghatározza a Bika pontos jellemét, erősíti céljai valóra váltásában. Magában gyakran ellentmond szülei akaratának, a családi béke érdekében mégsem mutatja ki. Egészségi problémái nincsenek, de utazáskor jó ha elővigyázatos. Lehet, hogy el kellene azon gondolkodnunk, hogy a skorpiói árnyoldal miért tart ennyi embernek ekkora nagy tükröt, hogy már társadalmi sztereotípiává vált azt hinni, hogy a legrosszabb jegy a Skorpió.


A Skorpió jegy sem kivétel, sőt! Ennyire mind rosszak lennénk, vagy ennyire sokan tagadjuk azt, ami bennünk is ott van elnyomva? Akkor bármi történik veled vagy körülötte jó vagy rossz, sohasem lesz unalmas az életed. Agresszivitásod és vitalitásod között, valamint saját értékednek megítélése és aközött, ahogyan ezt a világgal elhitete óriási szakadékok lesznek, de sohasem veszíted el az életkedve mely energiával és belső hajtóerővel tölt el.


Amúgy a skorpió miatt lehetsz érzékeny, sértődékeny amit a kos jobban erősít. De ha jól tudom a skorpiónak és a kos -nak is van humora :). A skorpió miatt lehetsz jó beszélgető partner.


Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Kos , mint szülő: Gyerekét nagyon szereti, sokra tartja és sokat vár tőle.


Igazán akkor él a Kos szülő, ha a gyermeke hasonló, mint ő, kicsattan az egészségtől, tevékeny, sportrajongó. Kos , mint gyermek: Nehezen kezelhető gyermek, különösen olyan szülőknél, akik nehezen viselik az akaratosságot, önállóságot. Amennyiben közös a cél, együtt bármit elérhettek, hihetetlen erővel teremtetek a semmiből csodákat, de ugyanilyen gyorsan el is vesztitek a lelkesedéseteket.


Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos , Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen.


Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Skorpió skorpió aszcendenssel ) Tudom nem lehet ilyen egyszerűen jellemezni egy jegyet, egy embert, egy személyiséget, de van egy fiú ismerősöm aki nagyon furcsa. Mindig nagyon kedves, aranyos, de mintha lenne benne valami hatalmas sötétség.


Ezt már mások is mondták. Olyan mint valami sötét herceg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések