2017. május 26., péntek

Ősi nőiség

Ősi nőiség

Zechsteini tenger mélyéről, telis-tele éltető magnéziummal! Próbálja ki garanciával most! Apró kincsek ezek, amelyeket ezen a varázslatos úton haladva gyűjtöttem és még most is gyűjtök magamhoz. Ezen kincsek közé tartozik a Naliní női jóga terápiás módszertana, a női lélek minőségeinek ismerete, az ősi nőiség , a tantra világa, a kristályok és az aromaterápia. Várunk Benneteket mély befogadással és szeretettel, a szakrális nőiség ősi útján.


Ősi nőiség

Tudatos figyelemmel és könnyed játékossággal merülünk le a legmélyebb minőségek forrásához. Női minőséghez kapcsolódva önmagunkban segítjük a kinyílás folyamatát. Ezen a hideg, szeles reggelen egy szívmelengető témát vettem elő, mégpedig az egyik kedvenc szimbólumomról írok most Nektek:)Talán azért is éppen most vettem elő ezt a szimbólumot, mert a következő Lélektükör alkotókörön (február 15-én vasárnap ) éppen a szakrális csakrával fogunk foglalkozni, amihez.


Olyan emberek választják, akik valamilyen betegség vagy nyomás fizikai tüneteitől szenvednek (például menstruáló nő, agresszív környezetben élő). Az ősi vallás és felfogás szerint a nőben vagy minőség van jelen, amit egész élete folyamán követ, él. Fontos, hogy tisztában legyünk saját szexuális energiánk áramlásaival, testi-lelki egyensúlyunkkal.


Sosem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy itt egy ősi titokkal állunk szemben, a nőiség legmélyebb forrásával, így a kérdést nem egyszerűsíthetjük le arra, hogy pusztán analitikusan kezeljük. A chartres-i katedrális műemléke olyan történeteket rejt falai között, melyek összekapcsolják az ősi druidák világát, a keresztények és az isteni nőiség kultuszát. A Glastonbury-t, Stonehenge-et és az egyiptomi piramisokat összekötő Ley-vonalon magasodik. Az ősi magyar szimbólumok nemcsak szépek, de hatalmas erejük van.


Egészséget, szerelmet, termékenységet, összetartást, boldogságot sugároznak, és ezt programozzák ma is tulajdonosaiknak a nap huszonnégy órájában. Az ember lelke örül, amikor ránéz egy-egy festett, faragott, hímzett tárgyra. Az ősi , nőközpontú társadalmakban különleges tisztelet övezte a nőket és anyákat, az őskori és ókori népek istennőket tiszteltek, és a Földanya kultuszában éltek.


Az ásatásokon előkerült dús idomú szobrok is a nőiség és anyaság felmagasztalásáról tanúskodnak. Női egyensúly gyakorlatokon, meditációkon és női önismereti gyakorlatokon keresztül vezet végig nőiséged minőségein, felidézve azt az ősi tudást, amely minden nőben ott lakozik. A női szerepeid tudatosítva és gyógyítva , önazonosan élheted meg azt nőt, aki valójában benned lakozik. Egy út, amely elvezet valódi nőiséged teljességének megéléséhez. Hogy átélhes hogy kibonthasd magadban és megérkezhess ahhoz a nőhöz, aki ott lakozik benned a lelked mélyén.


Ha úgy érzed elérkezett nőiséged gyógyulásásnak, felemelkedésének és beteljesülésének idje. A nő ébredése és tiszta feminin minősége elhozza a fényt és megnyitja a világ szívét. Itt az ideje, hogy begyógyítsuk a nőiség múltjának sebeit és újra megéljük a nőiségünkben lakozó erőt. Ez az oldal (is) segít abban, hogy meglásd: jó Nőnek lenni.


Foglalkozni nőiségünkkel. Megtalálni a kapcsolatot az ősi női minőséggel. Elhagyni a félelemből és szégyenből táplálkozó oldalunkat, sebeinket begyógyítva. Lényünk legmélyén, ahonnan csak elő kell hívnunk. Clarissa Pinkola Estés - Farkasokkal futó asszonyok - Beavatás a nőiség ősi titkaiba leírása.


Minden nőben él egy zabolátlan ősi erő, amely összekapcsol minket eredeti, időtlen lényünkkel. Azzal a forrással, amelyet a női ösztönök és megérzések, a szenvedélyesség, a kreativitás és a korlátlan tudás jellemez. A Férfi és a Nő Szent Szövetsége. Ma lépett be a verbalitás bolygója a Merkúr a skorpió titokzatos, szerelmetes jegyébe, miközben a szenvedélyes Plútó szintén ma fordul direktbe, azaz befejezi hátráló mozgását, s újra lendületbe jön.


Emlékedet tisztelettel megőrzöm. Szeretettel gondolok rá mert csak szeretni vagyok képes Téged. Oda, ami a számomra a legfontosabb emberek otthona. A társadalom és család pillére a nő volt, sőt, még a mindennapi élet ciklusát is egy női égitesthez, a Holdhoz igazították. Az ősi küldött című regénytrilógiája a tatárjárás korában játszódik: a Csallóközi hattyú és A túlsó parton után A fehér barát az írónő halála következtében félbeszakadt, azt végül Kállay Miklós író fejezte be.


Napkelet című folyóiratot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések