2016. június 21., kedd

Nyilas augusztusi horoszkóp

A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. A hónap során érzett fáradtság miatt egy kisebb hibát fog elkövetni. Habitusából adódóan jellemző lesz rá augusztusban is a túlzásba vitt féltékenység és hiszti, amelyből akár szakítás is lehet, ha nem figyeltek egymásra kellőképpen! Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról.


Kos Munkaügyben ne vállalkozzon most nagyobb koncentrációt igénylő feladatok elvégzésére, mert kissé szétszórt lehet ebben az időszakban, amiért ön egyáltalán nem tehető felelőssé, hiszen a körülmények adódtak úgy, hogy néha szinte már azt sem. Akár a szerelem, akár a pénzügyek, akár egészségi állapotod foglalkoztat mostanság, biztos lehetsz abban, hogy a csillagokban minden meg van írva. Ha tisztában vagy azzal, hogy életedben milyen irányban fejtenek ki erőt a csillagok, akkor találhatod meg igazi énedet.


Ebben lesz segítségedre az augusztusi csillagüzenet. Szerelmes szíved ragyogása messzi látszik – táncba hívva talán az egész világot. Mindenkivel flörtölsz, mosolyogsz, ami nem is csoda, hisz hódítani, megszerezni akarsz minden „vadat”, köztük persze a legnemesebbeket is.


Nyilas augusztusi horoszkóp

Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A Nyilas jegyben születettek számára az augusztus egy kifejezetten tökéletes hónapnak ígérkezik, ami nagy elégedettséggel töltheti el őket.


Ami esetleg bezavarhat az idilli képbe, az a szerelem (mi más), ahol ugyebár a nyugi nem feltétlenül jelent jót. A nyilas élvezi a végtelenséget, amit igyekszik lakásában is érzékeltetni. Nem viseli el a kötöttségeket, ez derül ki a formákhoz és a színekhez való viszonyából. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről származó tárgy és megoldás. Napi horoszkóp augusztus 3. Mérleg, Nyilas , Bak, Oroszlán, Ikrek, Rák, Halak van egy fontos üzenetünk!


Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Kos Jó lenne egy kicsit lazítani, ez nem is kérdés, ám valószínű, hogy ezekben a hetekben erre lesz a legkevésbé módja, hiszen a partnerének és a családtagjainak folyton szüksége van önre. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat.


Horoszkóp hirdetés Kétségtelen, hogy az augusztus talán a legmelegebb, legfülledtebb nyári hónap, melynek egyik legjobb tulajdonsága, hogy, ha egy programot ekkorra tervezünk, szinte borítékolhatjuk a jó időt. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Munka után édes lesz a jól megérdemelt pihenés és ezzel azokat az egészségügyi panaszokat is megelőzheti, amelyek ilyenkor tél kezdetén fel szoktak bukkanni Önnél. A születési jegyedben járó, neked mindenben kedvező Jupiter megtréfál, ugyanis kapcsolatba lép a ködösítő Neptunusszal.


Nyilas augusztusi horoszkóp

Ettől kezdve jobb, ha még a legapróbb dolgokat is feljegyzed valahová, és igyekszel ígéreteidet a minimumra csökkenteni. Augusztusi szerelmi horoszkóp. Ha kíváncsi vagy, pontosan mikre számíthatsz a nyár utolsó hónapjában a szívügyek táján, akkor olvasd el havi szerelmi horoszkópunkat!


Vízöntő: Szorgalmas munkád gyümölcse végre beérett, amelyből ebben a hónapban, angyalaid segítségével bőségesen részesülsz. A kommunikációs képességed és a számítástechnikában való jártasságo egyaránt segítségedre lehet ebben. Az augusztus kétségkívül izzani fog a szenvedélytől és a szerelemtől. Nyilas : Végletességed most a szerelemben bontakozik ki.


Nyilas augusztusi horoszkóp

Ha a sors úgy hozza, te alázatos, csendes hölggyé avanzsálódsz, aki bármi legyen, hűségesen kitart párja mellett. Amennyiben a helyzet úgy hozza, a csábítás hódító királynője vagy. Erős, független nő vagy, akinek a ragyogása bevilágít a legsötétebb zugokba is.


A szerelmi horoszkóp szerint számodra ez egy zavaros időszak. Egyrészt úgy érze megtaláltad életed szerelmét, másrészről kételyek gyötörnek az elköteleződés és lojalitás miatt. Ha elfogado hogy mennyire vágysz erre a kapcsolatra, pároddal is fogsz tudni beszélni érzéseidről. A havi horoszkóp megoldást kínál erre a helyzetre, aminek köszönhetően az augusztusi hónapod sokkal jobb lehet az előzőnél.


A hónap nagy érzelmeket hozhat: most sokak életébe köszönthet be a szerelem, vagy ölthet euforikus méreteket a kapcsolatban: a horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések