2016. június 10., péntek

Időkép radar kisvárda

Viharos napokat élt át a horvát tengerpart. Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig. Napos vasárnap - Vasárnap sokfelé számíthatunk napos időre, de nyugaton, délnyugaton időnként több felhő jelenhet meg az égen, néhol tartósabban felhős lehet az ég, viszont csapadék sehol sem várható.


Időkép radar kisvárda

Kisvárda pontos helye:. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. FROM eszlel LEFT JOIN users ON eszlel. Az összes balaton kamera.


A térkép az elmúlt perc észleléseiből készül valós időben, így látható rajta az időjárás aktuális helyzete, a zivatarok mozgása, hogy hol van szükség napszemüvegre vagy esernyőre. A reggeli fokról fok köré melegszik a levegő. Check out our new Adria radar ! Adriától az Alpokon át a Kárpátokig.


Időkép radar kisvárda

This video is unavailable. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Időkép Videos Időkép Radar 1. Live radar for Czechia.


The czech radar is the next chapter of the successful Idokep-MeteoSense radar network in Central Europe. Want to know what the weather is now? Please try again later.


Nyugatra már megérkezett a front. Augusztus huszadikára hidegfront hoz lehűlést, szelet és esőt, záporokat, zivatarokat. A DK-i szél megélénkül. Be prepared for the day. Ha kérdése van a térkép használatával kapcsolatban, vagy ha fejlesztési javaslatai lennének, forduljon a visszajelzési és támogatási központunkhoz.


Scan for updated forecast Show me the. Weather including average and record temperatures from AccuWeather. A Balaton-felvidéken összeállt cellák hatalmas, mindent elsöprő forgataggá álltak össze, mielőtt lesújtottak vona a déi part. A Dunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. A Dunától keletre változóan felhős idő lesz, legalább pár órás napsütéssel.


Sokak kérésére elkészítettük napos időjárás előrejelzésünket, amely egy hónapra jelzi előre a várható időjárást. A hőmérsékleti maximum térkép a domborzat figyelembe vételével mutatja meg a napi várható maximum hőmérsékletet. Aktuális időjárás, hőmérséklet, napos előrejelzés. Időjárás Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg. Jelenlegi időjárási viszonyok.


Vettek sajátot és mivel az elsők között vállalták be a kihelyezett kameránk üzemeltetését tőlünk is kaptak és HD minőségűt, mert bevállalósak voltak. Travel Weather from AccuWeather. Ha kíváncsi vagy, milyen az idő most éppen, vagy milyen lesz otthon, nála a nyaralódban vagy bárhol az országban - csak erre van szükséged. Radar Mák István (ének), Papp Gergely (basszusgitár), ők ketten, mint alapítók hozták létre a RADAR -t. Kettőjük mellett Rácz Attila (gitár) tagja kezdetektől a zenekarnak, Néhány szükséges tagcserét követően kialakult egy aktív, termékeny, tettre kész ZENEKAR (Fagyas Sándor dob, Losonczi Péter gitár).


Tiszántúl déli felén süthet ki hosszabb időre a nap. Budapest, a jövő heti időjárás. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Részletes időjárás előrejelzés. Ködös, szürke idővel indul a péntek, északon helyenként tartósan.


Napközben nyugaton fok közelében alakulnak a maximumok, keleten megközelítjük a fokot. Magyarországi észlelési térkép. Mutasd meg a világnak egy észleléssel, hogy milyen idő van ott, ahol éppen vagy!


Megnézheted a többiek észlelését, és az általad korábban beküldött összes észlelést is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések