2016. június 24., péntek

Ha a férfi nem biztos magában

Ha a férfi nem biztos magában

Ezeket egy férfi ember sosem fogja tudni megérteni, vagy ha mégis, akkor nem fogja tudni úgy átérezni, mint egy nő. Ennek bizonyításaképp érkezzék most fájdalommal teli fotó, mely láttán biztos , hogy minden női olvasó elmorzsol majd magában néhány oroszlánkönnycseppet. Nos, hölgyeim, mutatunk meglehetősen biztos jelet, amiből megtudhatjátok, hogy a kiszemelt férfi csak kihasznál-e titeket, vagy tényleg ti vagytok neki a legfontosabb személy.


A férfi nemet nem ejtették a fejére, ezt mi nők nagyon is jól tudjuk. Az a férfi , aki nem képes maga mögött hagyni a múlt terheit, még a jelenben is az exe által ejtett sebeit nyalogatja. Jövőt építeni viszont képtelenség fájdalmas tapasztalatokkal teli alapra - legalábbis akkor, ha az illető nem tudta feldolgozni a sérelmeit. Felnőttek szeretkeznek néha szerelem nélkül is. Ha ez mindkettőjük tudtával és beleegyezésével történik, akkor nincs semmi baj, magánügy.


A közhiedelemmel szemben viszont sok férfi van, aki csak azzal a nővel szeretkezik, akit szeret is. A gyerekvállalás sarkalatos pont: a férfinak lehet, hogy a korábbi kapcsolatából már van gyereke, és nem akar többet vállalni, ha pedig mégis beadja a derekát, biztos , hogy nem tud olyan aktivitással részt venni a kicsi felnevelésében, mint egy harminc körüli apa. A szerelmesek minden alkalmat megragadnak arra, hogy egymáshoz érjenek.


Lehet ez egy apró érintés, de kézfogás, derékátkarolás is. Az is biztos jelnek értelmezhető egy férfi részéről, ha gyakran átkarol, és ölelése nem néhány másodpercig tart. Amikor együtt alszotok, akkor átölel.


A férfi ilyenkor hiába nyugtatja az egóját azzal, hogy valójában túl jó volt a nőhöz, olyan tulajdonságok és ambíciók birtokában, melyeket a nő nem volt képes értékelni. Egyszerűen csak arról van szó hogy a másik fél felismerte, hogy fölösleges egy meddő kapcsolatot tovább táplálni. Ha nem vele van a nő, akkor nem fogja engedni, hogy boldog legyen nélküle vagy egy másik férfival.


Az önbizalomhiány jelei férfiaknál: nyomoz a nő után Az ilyen férfi ha meglát egy nőt akihez vonzódik, ahelyett hogy közeledne felé, inkább távolról figyeli mert nem hisz magában. Nem szegi meg a szavát Sok férfi azért nem tesz ígéretet, mert nem biztos magában , és később nem akarja megszegni az adott szavát. De annak férfinak, aki igazán szeret, ez nem jelent problémát, ugyanis mindig betartja az ígéretét. Higgyen magában , higgyen abban, hogy eljön az a férfi.


Addig azt javaslom, hogy találja ki MILYEN az a férfi , akivel el tudja érni azt a párkapcsolatot , amire valójában vágyik. De még fontosabb kérdés, hogy önnek milyenné kell válnia , hogy egy ilyen vágyott férfi szerelmében feloldódhasson. Korai magömlés az is, ha a férfi még mielőtt behatolna, máris elélvez.


Az említett módszer segíthet abban, hogy sikerorientáltság és szégyenérzet nélkül élvezze bárki a szexet. Ez mindössze annyi, hogy a magömlés előtt meg kell állni, várni kell 1-percet, és ismét lehet folytatni az önkielégítést. Ilyet nem hallhat sûrûn férfitól, viszont ha kimondja, ön biztos lehet benne, hogy - igen dühös - valami nagyon fontosat szeretne mondani.


Ilyenkor a férfi még nem biztos magában , még nem tudta eldönteni, akar-e újra találkozni önnel. A mondat jelentése lehetne akár: Gondolkodnom kell. A szerelemben ugyanis éppen az a vérpezsdítő (és a vérlázító is), hogy a biztos bizonytalanság, a felfedezés öröme hajtómotorként áll a háttérben. Ha a férfi a randin többet iszik a kelleténél.


Ha rendetlen és szétszórt. Ha nem kommunikál normálisan, például ha egy előre megbeszélt program miatt nem hív fel vagy nem válaszol és utólag szabadkozik, amikor a program már lement. Minden férfi másként csókol, de vajon melyik mit jelent?


A csók az egyik legjobb dolog a világon. Lehet érzéki vagy va de mindenképpen információt hordoz magában. Nézd meg, hányfajta létezik, és tudd meg, mit jelent!


Ha a férfi nem biztos magában

Nem ír vissza ha írok mitcsináljak? Az a helyzet hogy van egyfiú akinek ha írok facen de nics fenn chaten nemír vissza ha van akkor visszaír de ugye mi már majdnem olyan kapcslatba vagyunk de még se vagyis ilyen se veled se nélküled.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések