2016. június 27., hétfő

Babaváró versek nagyszülőknek

Ha én most tenéked mindazt elmondhatnám, Amit névnapodra szívemből kívánok, Véget sem érnének a jókívánságok. Nagyanyám, kedves, jó, szerető Nagyanyám! Tudom én, hogy hozzánk te mindig jó voltál, Apámra, anyámra jó szívvel gondoltál. Bölcs szeretetben laksz.


Nagyon szép,igaz minden szava a versnek. Nagymama voltam én is,de már sajnos múlt idő. Elvesztettem drága egyetlen életem értelmét. Köszönöm,hogy olvashattam ezt a szépséget. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Nagyszülőknek való idézetet tudtok ajánlani? Gratulálunk a gyermek születése, újszülött, versek és sms. Hosszú csőrű gólyamadár cipelt egy kis csomagot.


Babaváró versek nagyszülőknek

A mai napon megérkezett,s Téged nekünk itt hagyott. Szabó Attila – Csoda a pocakba. Egy élet kezdődik a méhben S magától fejlődik szépen Pici baba A pocakba Elámulok egészen. Kifejlődik a feje, teste S minden belső szerve benne Amilyen pici Oly Óriási Ahogy Isten megteremtette.


Simon Ágnes: Dalocska újszülött kisbabához. Bőröd bársony bársony alabástrom Körmöd gyöngyház gyöngyházfényű álom. Hajad puha puha fényű lágyság Füled parány parányi imádság.


Babaváró versek nagyszülőknek

Ajkad málna málnaszínű szirom Orrod pisze pisze-puszis cirom. Szemed gyémánt gyémántos ragyogás Benne világ. Dokinál, mentünk mind a hárman, mikor hazaértünk bementünk a szüleimhez és ők persze rögtön azt kérdezték, hogy hol voltatok. Idézetek, bölcsességek szülőknek, nagyszülőknek , gyermekszerető embereknek, és minden olyan felnőttnek, aki nyitott szívvel fürkészi a gyermekeket. Szüreti versek és mondókák gyerekeknek - Ezekkel a versikékkel vidámabban telik majd az ősz!


Itt az ősz, a betakarítások ideje. Meghatóak, elgondolkodtatóak, viccesek: a legaranyosabb gyerekekkel kapcsolatos idézetek GYERMEKNAP apropóján! Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a szíved! AIR FORCE SYMPHONY - Duration: 8:45. Megható babaváró idézetekkel kedveskedünk a leendő szülőknek.


Lucánk a maga módján már küldött SMS-t,:) de én a többiek nevében is szeretnék gratulálni, jó egészséget és rengeteg türelmet kívánni. Babaköszöntő, babaváró has 8members. A babavárás, babaköszöntés elengedhetetlen része egy babaváró buli. Apró praktikák, tanácsok és ötletek. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a. A Kiwipress egyedi képeslap a legjobb módja, hogy küldj egy különleges üzenetet.


Egy kisbaba érkezése mindig különleges pillanat a családban, és bizony vannak, akik a bababejelentésnek is megadják a módját. Babaváró , Budapest, Hungary. Szuper kreatív fotók, montázsok és PhotoShop kreációk készülnek, melyek közül nemrég a Pulptastic tett közzé egy jópofa válogatást.


Kiskamaszok nevelése, iskolai problémák, gyermeknevelés, válás hatása a gyermekekre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések