2016. június 10., péntek

Mi a horoszkópom és az aszcendensem

Mi a horoszkópom és az aszcendensem

Rák aszcendensed ugyanis nem kevés szívóssággal és egy adag realitásérzékkel jár együtt, sőt, mi több, az érdekérvényesítő képességnek sem vagy híján. Az aszcendens a személyiség képe is, amelyet a külvilág első benyomásként lát. A siker érdekében adj a fentieknek nagyobb teret a mindennapok során. Születésünk pontos ideje (óra, perc) és helye határozza meg, hogy melyik jegy az aszcendensünk. Bár hozzátenném, hogy nekem nagyon vegyes a teljes horoszkópom.


Nyilas aszcendens: Nyitott, optimista, könnyen lelkesedik. Szívesen van úton, lelkesen fedez fel távoli országokat. Nagyon örülök, hogy idetaláltam, nem volt kérdés, hogy regisztrálok.


Alapos és pontos ismereteket kapok magamhoz, a világhoz, a mindennapjaimhoz. Már régóta érdekel az asztrológia, úgy érzem itt megtalálom, amit eddig hiába kerestem. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Mi lehet az aszcendensem ? Mitől lehet, hogy az aszcendensem sokkal jobban illik rám, mint a horoszkópom ? Kos a horoszkópom , és az.


Mi a horoszkópom és az aszcendensem

Nagyon sokszor feltesszük a kérdést és érdekel bennünket, embereket, hogy mi a horoszkópom ? Az azonos csillagjegyek egymástól körülbelül 1fokra vannak. Ez egy igazi tudomány, melyet az tud kiválóan művelni, aki megérti aki elsajátítja és megérti mindazt, amit a csillagokról, az asztrológiáról tudni lehet és érdemes. Rám is illenek a jegyem sajátosságai. Az én aszcendensem a rák19fok mit jelent?


Nekem mi a horoszkópom és az aszcendensem ? Ha nem tudom, hogy hánykor születtem akkor én már nem is tudhatom meg az aszcendensem ? Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében!


Kinek mi a csillagjegye? Ezért nem is lehet azt mondani, hogy mindenki, aki az adott időszakon belül született, az egy és ugyanazon személyiség jegyeket hordoz. Vegyünk például engem, a horoszkópom szerint bak vagyok, de a születésem meghatározott pillanata szerint viszont az aszcendensem oroszlán. A munkad amit sürűn olvasok, rendkívül sokat segít.


SOHA de soha nem illett rám a horoszkópom , ill. Azt érzem, kezdem megtalálni a személyiségem stabilitását, hogy az élet szép, örüljek mindennek, ami körülöttünk van, csodálkozni kell es ismét felfedezni mindent, mert élni jó! Hálás vagyok minden leütött betüért amit írsz, köszönöm a munkádat!


Mi a csillagjegyed és az aszcendensed? Beszélgess és oszd meg sztárokkal kapcsolatos élményeidet, képeidet a többi rajongóval a sztárfórumon! Vagyis, ha a perverz felhasználó sokszor keres rá a pornó kifejezésre, és a mi oldalunkon fenn van egy ilyen témájú hirdetés, vagy téma, akkor, ha legközelebb arra keres rá, amivel mi is foglalkozunk, automatikusan minket fog előbbre dobni. A legnépszerűbb tartalomletöltős oldalak is ezt az elvet szokták kihasználni. Az Ikrek Ascendens miatt az úgynevezett születési uralkodó bolygó a Merkút (mert ez a bolygó uralja az Ikrek jegyet) és mint ilyen pontot kap.


Oroszlán Nap, Merkúr és Mars, illetve a Nyilas Uránusz miatt a tűz elemhez összesen pont. Debrecenben és szeretném megtudni az aszcendensemet. A PCOS jó kezelhető , de szakszerű endokrinológiai kivizsgálása rend.


A csillagjegyem Bak, az aszcendensem Szűz. Hazudnék, ha azt mondanám, egy kicsit sem izgulok, amikor arra várok, hogy megtudjam, ez alapján mit mondanak a csillagok, milyen vagyok, és mi vár rám a következő napokban. Sokáig nem tudtam hogy mi az aszcendensem , és el nem tudtam képzelni, hogyha én szűz jegyű vagyok, akkor honnan ez a határtalan szabadságvágy, önpusztításra való hajlam bennem.


Ha elmész egy társaságba, általában az aszcendens jegye az , amivel először találkoznak és észrevesznek rajtad mások, nem pedig a napjegyed. Ez egy álarc, ami magad előtt is egészen addig az mara amíg az ellenpólusával, a vele szemben lévő jeggyel ki nem békülsz, eggyé nem válsz vele. Aztán pedig ki kell emelnünk, hogy mi , emberek, itt a Földön az ellentétek, a polaritásokra szétesett egész világában élünk, és hogy ennek meghatározó hatása és szerepe van az életben – és úgy néz ki, a párkapcsolatokban, a párválasztásainkban is! Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint? Hogy deríthetném ki, hogy mi az aszcendensem ? Maradj ebben a sorban, és a táblázat tetején lévő születési óra alapján keresd ki az aszcendensedet. Vedd figyelembe, hogy milyen időzónában születtél, és azt, hogy a születésedkor volt-e nyári időszámítás.


Ha Magyarországon születtél, akkor vonj le születésed órájából egy órát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések