2016. június 3., péntek

Ha a férfi félrelép

Mi a véleményed a válaszáról? Ha tetszett, iratkozz fel a csatornámra, hogy ne maradj. Van, amitől minden nő gyanút fog, azok is, akik egyébként nem szoktak féltékenykedni. Ugyanis a férfiak néha látványosan elrontják a titkolózást. Egy magánnyomozó elárulta, mivel buknak le a leggyakrabban.


Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Nekem is rengeteg melóba kerül, hogy ma is kívánatos legyek a párom számára, éppen ezért ha lusták vagyunk szexelni, akkor ne csodálkozzunk, hogy megcsal a párunk. A legtöbb kapcsolatban valamikor felüti a fejét a féltékenység, ami azonban, ha teljesen alaptalan, akár tönkre is teheti a szerelmet. Sokszor viszont nagyon nehéz rájönni, hogy tényleg van-e ok arra gondolni, hogy a másik félrelép , hiszen egy idő után már szinte minden szavába.


Ez hamar ki szokott derülni. Az emberek nem változnak meg attól, hogy házasságra lépnek, tehát a nő előre tudhatja, mibe kez mikor félrelépővel kezd. Ha például nevető harmadikként hódította el a párját a legjobb barátnőjétől, ne csodálkozzék, ha legközelebb ő jár pórul poligám természetű kedvesével. Míg a teremtés koronáiról sokan gondolják úgy, hogy kizárólag a szexualitást és az otthon esetleg ki nem élt vágyak megvalósulását keresik a férfiak egy félrelépéstben, addig a hölgyekről a közgondolkodásban azt gondolják, hogy gyakran érzelmi hiányérzetüket is igyekeznek pótolni, ha egy külső kapcsolat mellett döntenek.


Ha a férfi félrelép

A szerzői jog kizárólagosan az RTL Klub tulajdona. A nemek közötti bérszakadék ha lassan is, de minimálisan csökkenni látszik. Angliában ennek ellenére kevesebb, mint a legnagyobb cégek fele volt képes csökkenteni a különbséget női és férfi dolgozóik fizetése között, így nem meglepő, ha mindössze százalékkal csökkent a szám, 7-ről 6-ra. Nem rólam van szó hanem az egyik férfi ismerősömről aki éves, a felesége pedig 1-évvel idősebb nála tehát majdnem egykorban vannak.


A hiányzó láncszem pedig bennünk, vagy a közös életünkben van. Egy kétségbeesett nő mindenre képes - mondják - ezért aztán a férfi telefonjában kutakodik alkalomadtán, titokban. Rábaközi Andrea: A nő hibája, ha a férfi félrelép. A 80-as évek szexszimbóluma évesen is él-hal a szexért.


Ha a férfi félrelép

Elég sokszor foglalkoztat ez a téma, néha úgy érzem, lehetek akármilyen szép, okos, kedves, jó az ágyban, sosincs garancia rá, hogy nem csal meg a párom. Sok férfi akkor is félrelép , ha otthon nem szenved hiányt. Ha egy férfi félre lép , azt miért teszi?


Imádnak hódítani és learatni a “megérdemelt” jutalmat. Nem azért csal, mert meg akarja csalni a feleségét, hanem azért teszi, mert megteheti, örömét leli benne, izgalmat hoz a megszokott életritmusába, büszkévé teszi. A férfiaknak legtöbbször nyomós oka van a félrelépésre, amelyekre ha figyelünk, meg tudjuk előzni a hűtlenséget. Nektek okot, amiért a pasik félrelépnek.


A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi , ha minél több virágra száll. Ha nem akaro hogy megcsaljon a pasi semmiképp ne engedd el egyedül egy esküvőre - nagyjából ezt a következtetést lehet levonni, ha komolyan vesszünk egy témába vágó felmérést. Csalfahímek: ha hűtlen az após, a fia is félrelép ? Ebből ismerheted fel őket Tényleg igaz, hogy a legtöbb barátnőjével nem volt, és nem is lesz „ semmi ”, és pontosan ugyanolyan baráti kapcsolatot ápol velük, mint a haverjaival.


Míg ha egy nő félrelép , azt többnyire jóval több gondolkodás, kattogás, kockázatelemzés előzi meg. Persze felcserélődhetnek a szerepek, és a szabályt mindig erősíti egy-két kivétel. A nő is lehet istentelenül fehérmájú, míg egy férfi is lelkisebb. Amikor a férfi félrelép egója megnő.


Ha a férfi félrelép

Ha pedig érdeklődést vél felfedezni egy másik nőben egója megnő, ha ez pedig az ágyjelenetig is eljut, büszke lesz magára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések