2016. június 27., hétfő

Baleseti hírek

Baleseti hírek

Hírforrás: Négy autó ütközött össze. Budapesti Rendőr-főkapitányság Az M1-es autópályán, a főváros felé. Balesetek, szerencsétlenségek Magyarországon és a világban, rendkívüli közlekedési események, torlódások az utakon. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam.


Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen. Baleset: Négy autó ütközött Budaörsnél az M1-esen, Két autó karambolozott az 54-es főút Kecskemét és Jakabszállás közötti szakaszán, Ittasan akarta hazavinni ittas barátját egy férfi Gyulán, Négyórás a várakozás Záhonynál, Tömeges baleset az M1-esen Budapest közelében, Négy autó ütközött Budaörsnél az M1-esen, Tömeges baleset az M1-esen Budapest.


Külföld: Felborult egy hajó több ezer juhval a fedélzetén, Ganz együttműködésre hívja a Likud vezetőit Netanjahuval szemben, Szegénynegyedre zuhant egy kisrepülőgép Gomában, Gyökeresen változtathat kisebbségpolitikáján Szlovákia, Irán kölcsönt kér Oroszországtól, A hatalmas esők miatt leállt az olasz Ferrero-gyár, Rommá verte a betörőt egy éves nő. A éves Fábián Tiborné napja naszályi otthonából ismeretlen helyre távozott , azóta életjelet nem adott magáról. Csütörtökön olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Binance shanghai irodáját megszállta a rendőrség, és fel is kellett függeszteni a napi Megjelent a BitcoinBázis oldalon. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören. Belföldi és külföldi hírek.


Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folyt büntetőeljárás egy éves kunadacsi és egy éves fóti férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyek vizsgálatát. Egy személyautó a vasúti sínekre hajtott Vácnál, a benne ülő két ember a helyszínen életét vesztette, amikor a gyorsvonat elgázolta a járművet. Budapest fővárosi, és Pest megyei hírek , belföl külföl politika, gazdaság, életmó utazás, divat, otthon, tech, mobil.


Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Szunyogh Lászlóné Kaposvári Rózsa éves korában elhunyt. Tatabányán, a Síkvölgyi úti temetőben, a sírnál. A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek. Az M3-as autópályán a Budapest felé vezető oldalon a 12-es km-nél, nemrég két kisteherautó ütközött össze.


Baleseti hírek

Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Miskolc friss hírek , képek, videók. Bűnügy - további hírek Több hangfelvétel került elő a Borkai-féle zsarolással kapcsolatban A rendőrség gyanúja szerint mielőtt a felvételek nyilvánosságra kerültek, Póczik József volt válogatott labdarúgó megzsarolta velük Rákosfalvyt. Friss hírek : gazdasági, bulvár, sport, autós, belföldi, és külföldi hírek. A legfrissebb hírek percről-percre, hírkereső, top hírek.


Teljesen kiborult Meghan hercegné! Könyörgött a férjének, ne menjen (Blikk) Áll a bál a királyi családban. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett.


Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett édesanyánk, anyósunk, nagymamánk, dédim, testvérünk és rokonunk, NÉMETH ISTVÁNNÉ szül. A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök november 22-én óra és óra között tizenhét esetben összesen százegy külföldit tartóztattak fel Kelebia, Hercegszántó, Sárhát, Bácsszentgyörgy, Tompa, Nagybaracska és Gara közigazgatási területén. A szeretet nem szűnik meg soha. Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, különös tekintettel a Hetényi Géza Kórház Hematológiai Osztály orvosainak, ápolóinak, a Polgármesteri Hivatal vezetőinek, dolgozóinak, a volt közvetlen kollégáinak, a Szolnoki Belvárosi Plébánia munkatársainak, a hitoktatóknak és.


Balesetek ma, baleset képek, balesetek képek, baleseti hírek , kártérítési hírek – Baleset ma! Baleseti hírek , Kék hírek , Közlekedési hírek Halálos közlekedési baleset történt Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kétsoprony közötti szakaszán. A balesetben az egyik jármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


Baleseti hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Nyíregyháza friss hírek , képek, videók. A fűtési szezonnal összefüggő lakástüzek és a téli időszakra jellemző sérülések, veszélyhelyzetek megelőzése érdekében sajtótájékoztatót tartott a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság november 15-én Székesfehérváron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések