2016. június 30., csütörtök

Józsefváros polgármester választás

A legnagyobb figyelmet a józsefvárosi polgármester - választás kapta, napok óta masszív kampány folyt. A Fidesz-KDNP jelöltje, Dr. Sára Botond nyert a józsefvárosi időközi polgármester -választáson. Az utolsó sorszám - a napi ügyfélforgalomtól függően - legkésőbb az ügyfélfogadási idő vége előtt fél órával kerül kiadásra.


Józsefváros polgármester választás

Az időközi polgármester -választáson induló jelöltek, a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. Ezeket szem előtt tartva az országgyűlési választás szavazóköri adatait újrarendeztük, és megnéztünk több modellt, hogy milyen eredmény jött volna ki, ha polgármestert választottak volna. Azonban ez csak azt mutatja, hogy milyen helyzetből futhatnak neki a pártok, jelöltek a polgármester -választási kampánynak. Demokrata Párt jelöltje Mester Márton Tamás és segítői azzal kopogtatnak, hogy A Város Mindenkié támogatásával indul.


Ismert, július 8-án lesz a józsefvárosi időközi- polgármester választás , a kampányidőszak az azt megelőző 50. Hagyományos elnevezése, amelyet a kerületi önkormányzat is használ: Józsefváros. Budapest egyik, a pesti oldalon fekvő kerülete. Gyakorlatilag érdektelenségbe fulladt a józsefvárosi időközi polgármester - választás , mivel a valasztas. Szorít az idő, de még nem hirdettek közös jelöltet a Fidesz ellen - Pár nap múlva már gyűjteni kell az ajánlásokat a józsefvárosi időközire.


Most összeültek a baloldali pártok, hogy az összefogásról egyeztessenek. On the request of the citizens, it was named after Joseph II, heir to the throne. Mintegy hat évig általános jelleggel helyettesítettem a polgármestert annak távolléte esetén, valamint segítettem munkáját a polgármester közvetlen felügyelete alatt álló területek esetében. Józsefváros Újjáépítését előmozdító valamennyi döntés előkészítését és végrehajtását irányítottam, felügyeltem.


Az időközi polgármester - választás nincs érdemi hatással az önkormányzat politikai erőviszonyaira, mert a képviselő-testületben kormánypárti, egy-egy MSZP-s, DK-s, LMP-s, illetve Együtt-PM-es, valamint egy (a Jobbik színeiben bejutott) független képviselő ül. Július 8-ra tűzte ki a józsefvárosi helyi választási bizottság az időközi polgármester -választást - derül ki a testület tájékoztatásából. Józsefváros újság) Kocsis Máté április 17-ével lemondott a polgármesteri tisztségről, a képviselő-testület pedig július 8-ára tűzte ki az időközi választás dátumát - írta az önkormányzat oldala. Választás Józsefvárosban: Ma mutatják be az ellenzéki polgármester -jelöltet. Várhatóan ma mutatják be józsefvárosi jelöltjüket a baloldali ellenzéki pártok.


Sajtóhírek szerint Győr Péter szociológust indítják a nyolcadik kerületben. A vasárnapi polgármester - választás tétje az, hogy továbbra is dinamikusan tud-e fejlődni Józsefváros , a nyolc év alatt élhetővé. Kátyút foltoz, buszmegállót épít, saját magát plakátolja a villanypóznákra és még kampánydala is van a Kétfarkú Kutya Párt polgármesterjelöltjeként Felcsúton induló Mészáros László Jánosnak, akinek ellenfele a fideszes Mészáros László István. A polgármester választáson a Magyar Szocialista Párt (MSZP) Komássy Ákos személyében állít jelöltet.


Megtámadták a józsefvárosi polgármester - választás eredményét, újraszámoltatnák a szavazatokat - írta a Mérce. Az oldal úgy tudja, hogy a VIII. Egyelőre szinte senkit nem érdekel a józsefvárosi polgármester - választás , az egyik jelölt az utolsó pillanatban visszalépett. A választói érdeklődés szinte teljes hiánya mellett tartják vasárnap Józsefvárosban az időközi polgármester -választást – derül ki a Nemzeti Választási Iroda honlapján közölt adatokból. Minden, amit józsefváros témában tudni érdemes.


Még idén megkezdődhet a józsefvárosi strand kútfúrása. Ha bebizonyosodik, hogy az egykori józsefvárosi piac területén a Széchenyi fürdőéhez hasonló gyógyvíz van, akkor elindulhat a medencés strand tervezése, majd kivitelezése. Nem lepte meg a józsefvárosi időközi polgármester - választás eredménye az MSZP szóvivőjét, Nyakó Istvánt, mert szerinte meg volt bundázva a voksolás.


A politikus nem támasztotta alá állítását, a szocialista pártelnök, Lendvai Ildikó pedig arról beszélt, a szavazóik nem voltak elég aktívak. Egy többedik interjúkérdés kivételével egészen egyszerűen nem ad hírt Józsefváros ingyenes lapja, a Józsefváros újság július 4-i száma arról, hogy a kerületben most vasárnap polgármester - választás lesz. Január 26-án vasárnap lesz Győrben az időközi polgármester - választás a helyi választási bizottság döntése szerint. Szlovákiában a nyitragerencséri buszbaleset miatt. A szerencsétlenségben 12-en vesztették életüket, köztük négy gyerek, 17-en pedig megsérültek.


Józsefváros polgármester választás

Ezért azt kérte, hogy a VIII. A Fővárosi Választási Bizottság ezt élből elvetette, mivel sajtóhírek alapján nem fogadnak el panaszt. Az önkormányzati választás eredménye nem jogerős, azzal szemben jogorvoslattal lehet élni. A választást azért kellett kiírni, mert az eddigi polgármester , Kocsis Máté áprilisban parlamenti képviselő lett, a két tisztség pedig összeférhetetlen.


Ma óráig van lehetőségetek voksotokkal befolyásolni a jövőtöket, vegyétek kezetekbe a sorsotokat! A jövő zöl vagy semmilyen. Megsemmisítették a pusztahencsei polgármester - választás eredményét.


Józsefváros polgármester választás

Győri Péter józsefváros olkt. Belpolitika Úgy tűnik a kutyát sem érdekli a józsefvárosi polgármester választás ! Polgármestert választanak március utolsó vasárnapján a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Szelevényen, miután az eddigi polgármester meghalt - közölte Czucziné Keresztes Anita, a helyi választási iroda vezetője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések