2016. június 29., szerda

Miért hazudik a pasi

Sok minden van a világban… Én semmiféle szindrómával nem foglalkozom, de az biztos, hogy nekem tök mindegy miért hazudik , vagy bántalmaz, vagy csal meg valaki. Amiket leírsz, az a tipikus “hogy agyaljuk szét a rossz kapcsolatunkat olyan eredménnyel, hogy nem kelljen lépni” szindróma. Azért mert akar tége de nem akarja a szívást. Magyarán csak az előnyeidet akarja a hátrányaidat nem. Igen is sok nőt átvernek a pasik.


De nem azért, mert minden pasi szemét. Azért, mert nem akarnak „bizonyos” dolgokat egy nőből. A helyzet az, hogy sok nő is átveri a pasikat.


Bár a hazugság gyakran kerül szóba a megcsal ás kontextusában, korántsem biztos, hogy a pasi nőügyeket próbál takargatni a füllentéssel. A viselkedéskutatók szerint a férfi ak leggyakrabban azért nem mondanak igazat, mert próbálják elkerülni a vitát, de a fiatalkori önmagukat is előszeretettel tüntetik. A füllentésre hajlamos pasi pedig, ha nem is megcsalásait próbálja leplezni, nem valami megbízható, tehát előfordulhat, hogy az igazán nehéz helyzetekben sem számíthatsz rá. Mikor hazudnak a férfiak? Miért hazudnak a férfiak?


Miért hazudik a pasi

Titkos Tanácsok Nőknek. Ahhoz azonban, hogy kideríts szándékosan ferdít, egyáltalán nem fontos neked is durva cselekhez folyamodno vagyis nem kell belelesned a mobiljába - bőven elég, ha résen vagy és árgus szemekkel figyeled a testbeszédét. Mai írásunkban hoztunk neked néhány igazán gyanús jelet, amik arra utalhatnak, hogy a pasi bizony hazudik.


A „ghost-olás” okai, avagy miért nem keres a férfi az „első” után… A múltkori „Honnan tudhatom, hogy a férfi hazudik ? A mostani cikkben ezeknek a kérdéseknek egy speciális, „ hazudik a férfi, mert nyomult, beengedtem, aztán eltűnt”, kérdéskörre keresi a választ. A megcsalt nő teljesen megsemmisülve érzi magát, amikor kiderül, hogy a pasi szeretőt tart: nem érti, miért tette, miért nem mondta el, hogy mást szeret, miért játszotta meg magát, miért nem akarta megmenteni a kapcsolatot. Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője – egyben felesége – három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a 21.


Aki hazudik és tetteti a mosolyt, csak a szája görbül mosolyra, a szeme, az arca nem (a homlokizmai nem húzódnak le, az orra nem ráncolódik össze a mosolyban). Aki hazudik , gyakrabban védekezik, aki igazat mon gyorsabban megy át egy-egy ‘vallatás’ során át támadóba. Akarja, élvezi a szexet, ondót is produkál, de hol ritkán, hol gyakrabban orgazmus nélkül éli meg a szeretkezés „örömét” – néha rutinját.


A férfi is egyre többször hazudik orgazmust. Csak te hazudtál, ő nem. Könnyebb lesz, ha ezt belátod. A pasik, csak akkor mondanak ilyet egy nőnek, ha nem félnek elveszíteni. A sex jó neki, de egyebet nem érez.


Ne olvass a sorok között, mert nincs semmi eldugva oda. A nem akarok komoly kapcsolatot pasi , pont olyan bukta, mint a nős pasi. F a volt párom 18L és már szét mentünk de nem hagy békén egy kérdés. Mikor még együtt voltunk a hátam mögött elment az exével kettesben inni. Jól le is részegedett a barátnőm akkor evileg.


Akkor is ittak és részeg volt teljesen. Bárczi, Géza and László Országh: A magyar nyelv értelmező szótára (’The Explanatory Dictionary of the Hungarian Language’). Mire vágynak a férfiak? Ha egy párkapcsolat boldogtalan, egészen biztos, hogy mindkét fél felelős a boldogtalanságért. Ha egy nő túl sokat a ezért nem a partnerét kell hibáztatnia.


Miért hazudik a pasi

Régóta foglalkoztat a gondolat, vajon miért imitálja néhány nő az orgazmust? Akadtak, aki szinte tökélyre fejlesztették a látszatot, de náluk általában a mindig pont ugyanolyan hang- és mozdulatsorok tették hiteltelenné a történetet. Ez jó kérdés :) ugy vagyok bele hogy csalódtam benne emberileg egy nagyot, ez az én dolgom.


Azért nem őt kérdezem, mert nem akarom a pasit bemártani hogy elszólta magát véletlenül, mert gondolom akkor lenne közöttük valami beszélgetés féle, és akkor én lennék a szarkeverő, és nem akarok haragot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések