2016. június 28., kedd

Mri várakozási idő

MRI vizsgálatokat végez az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben (OKITI) található, Teslás, Siemens gyártmányú képalkotó berendezéssel. CT és MR-vizsgálatra a leghosszabb a várakozási idő , amely akár 2-hónap is lehet. Ezekre a vizsgálatokra azért ilyen hosszú a várakozási idő , mert az általunk befizetett díjakból rosszul gazdálkodva, nem ilyen berendezéseket vásárolnak, hanem egyebekre költik azt.


Mri várakozási idő

Azonban sok helyen ez elkerülhetetlen. A fémanyag beépítését követően mennyi idő elteltével végezhető MR vizsgálat? Műtét után általában három hónapnak kell eltelnie, de minden esetben érdemes megkérdezni erről a kezelőorvost. Mi történik, ha allergiás vagyok az MR kontrasztanyagra? Igen ritka esetben fordul elő allergiás reakció.


Jelentősen csökkenhet a nagyműtétek előtti várakozási idő , miután elfogadta a kormány a várólista-csökkentési program szabályairól szóló kormányrendeletet – mondta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Sütik) eszközén, web szervereken az oldal látogatóiról. Központunkban készpénzzel, bankkártyával és PayPass kártyával is lehetséges fizetni.


Egészségpénztári kártyával történő fizetés nem lehetséges. Bizonyos betegségek esetén (például daganatos megbetegedések) rendkívül fontos lenne, hogy a páciensek vizsgálata mielőbb megtörténjen. Magánklinikánk ebben is segítséget tud nyújtani, hiszen akár várakozási idő nélkülés beutaló nélkül is kezdeményezhet MR, MRI , CT vizsgálatot.


Az ilyen vizsgálat nemcsak kényelmetlenséget (utazásokat) jelentett a pácienseknek, de szakmailag sem volt ideális, hiszen a kontrollvizsgálatokat sokszor más intézményben végezték, mint az eredeti vizsgálatot. A beteg nyilván abba a centrumba ment, ahol éppen rövidebb volt a várakozási idő. Ezt a helyzetet orvosolta a XIII.


A CT erős röntgensugarakkal működik, amelyek a testen áthaladva teljesen másként verődnek vissza az egyes szövetekről, ezáltal képesek a hozzákapcsolt számítógép és segédszoftver jóvoltából egységes és páratlanul pontos képet adni olyan problémákról, amit a röntgen nem, vagy csak részben tud megmutatni. Az MRI -vizsgálat ára nem tartalmazza a lelettel kapcsolatos radiológiai szakorvosi konzultációt és felvilágosítást, ez nem része a vizsgálatnak. Az MRI -lelet értékelését kizárólag a célirányos szakorvosi vizsgálat eredményével együtt szabad elvégezni, a lelet értelmezése nem a páciens feladata. A kerületi lakosok számára maximum kéthetes várakozási időn belül történhet meg a diagnosztikai vizsgálat. A további vizsgálatok számát és díját a koncessziós cég szabadon és önállóan állapítja meg.


A betegeket előre egyeztetett időpontra, jelentős várakozási idő nélkül, hétvégén is várjuk a szakrendelésünkre. Célunk az, hogy a várakozási időt jelentősen lerövidítsük, miközben a betegek számára megfizethető áron magas szintű szolgáltatást biztosítunk. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a kiemelt műtétekre az egyes kórházakban hány beteg vár és milyen várakozási idővel kell számolni. Arról is tájékoztatást kaphat, hogy a várakozók száma és a várakozási idők hogyan alakulnak országosan, illetve az egyes térségekben. Pácienseinket előjegyzett időpontra, akár várakozási idő nélkül, hétvégén is várjuk vizsgálatainkra.


A célunk az, hogy egy olyan magas szintű szolgáltatást nyújtsunk betegeink számára, ahol a várakozási idő minimális, a vizsgálat díja azonban megfizethető. A szolgáltatás-finanszírozó egészségbiztosítások lehetőséget teremtenek arra, hogy modern diagnosztikai eszközökkel felszerelt magánklinikán, magánkórházban, várakozási idő nélkül vegyük igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. Azért készítettük ezt az oldalt, hogy segítséget nyújtsunk az egészségének megvédésében. Siemens MAGNETOM Aera 5T MRI berendezésünket, amely úttörő a képalkotó diagnosztikai rendszerek területén. Az ablatiós technikák rádiófrekvenciás ablatiót (RFA) vagy percutan etanolinjekciót (PEI) jelentenek.


Az előb - bi hő, az utóbbi pedig kémiai úton idéz elő sejtnekrózist. Mivel az RFA hatékonyabb, a PEI alkalmazási területe. Kérjük megértését a felmerülő várakozási idő miatt! A gyors és pontos diagnózis életeket menthet. Munkatársaink nevében kívánunk minden kedves betegünknek sikeres gyógyulást!


Egyéb INFORMÁCIÓK és ÁRAK: MRI Vizsgálati típusok és árak: koponya, gerinc, izületek,has, kismedence, nyaki lágyrész. Az ilyen vizsgálat kényelmetlen és költséges utazásokat jelentett a pácienseknek, de szakmailag sem volt ideális, hiszen a kontrollvizsgálatokat sokszor más intézményben végezték, mint az eredeti vizsgálatot. Sürgősségi MRI -re jövő februárra van időpont. Mint írják, egyik olvasójuk júliusban kapott időpontot az ortopédiára jövő januárra, másikuk a pajzsmirigy-ambulanciára jut el jövő márciusban.


A harmadik a Honvédkórházba kért időpontot alvásproblémájának kivizsgálásához még májusban - januárban mehet is. Várakozási idő nélkül baleset, betegségvagy sérülés következtében hirtelen szükségessé váló,orvosilag indokolt esetben vehető igénybe. Az érvényes beutalási rend alapján a biztosított betegek térítésmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást.


Mri várakozási idő

A CT a vesék vonatkozásában elég pontos képet tud adni, a vizsgálat sokkal gyorsabban elkészül, mint az MR vizsgálat. MR vizsgálatra általában hosszabb a várakozási idő , s maga a vizsgálat is lassabban történik, s kisebb területet lehet általában a testben MR-rel feldolgozni. Egy sürgősségi diagnosztikai vizsgálat kérése a beutaló orvos feladata, a beteg állapotának mérlegelése után, illetve a törvényben meghatározott ún.


Természetesen nem vonatkozik a várakozási idő a sürgősségi vizsgálatokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések