2016. március 3., csütörtök

Pénztárgép árak

Pénztárgép árak

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Akciós online pénztárgépek azonnal. Megbízható pénztárgépek nagy választékban. Cégünk több, mint éves szakmai tapasztallattal nyújt segítséget, hogy mindez megvalósuljon. Széleskörű új online pénztárgép kínálatunkból választhatja ki az Ön és cége igényeihez a legmegfelelőbbet.


Pénztárgép árak

Online pénztárgépek Online pénztárgép és hozzájuk tartozó rendszerek. Higgye el, jobban megéri vásárolnia, mint bérelnie. Ha nem kifejezetten rövid távra – hat hónapnál rövidebb időtartamra – tervez, idővel akár az online pénztárgép vételárának többszörösét is kifizetheti bérleti díjként. A pénztárgép kiérkezésének gyorsasága attól is függ, hogy Ön milyen gyorsan intézkedik: minél hamarabb fizeti be a pénztárgépre kért előleget, annál rövidebb idő alatt tudjuk a rendelés élővé tenni és teljesíteni, így Ön is hamarabb juthat hozzá az új pénztárgépéhez. Kis- és közepes forgalmú, minden típusú üzletbe egyaránt jó választású online pénztárgép , pénzváltó funkcióval, ahol a napi nyugtakiadás nem haladja meg az 5db-ot.


Egyszerű gyors papírbefűzés, gyors és közvetlen nyugtaadás a jó thermo nyomtatónak köszönhetően. Legújabb online pénztárgép részletre akciónk: 0Ft kezdő részlettel havi kamatmentes részletre THM. Egyszerű ügyintézés mellett az üzembe-helyezés költségéért hazaviheti online pénztárgépét részletre. A jogszabályok bizonyos tevékenységi körök végzése esetén előírják a pénztárgép kötelező használatát.


Pénztárgép árak

A pénztárgép használata helyett azonban lehetőség van arra, hogy a gépi nyugta helyett számlát állítsunk ki a vevőnek, ám ez esetben a számla minden adatáról adatszolgáltatást kell teljesíteni a NAV részére a következő hó 15-ig. Több neves gyártó magyarországi képviseletét látja el, mint például CASIO, FISCAT, HPRT. Minden általunk forgalmazott pénztárgépre és bankjegyszámlálóra árgaranciát vállalunk.


Amennyiben máshol olcsóbban látja, valós és elérhető nyilvános ajánlatként, akkor mi is ugyanazon az áron biztosítjuk a pénztárgéphez jutást Partnereinknek! Minden vállalkozás számára, aki a jövőben szeretne pénztárgép et üzemeltetni, elsőként egy üzembe helyezési kódot kell kérnie az adóhatóságtól. Ezt a kódot az adóhatóság pár nap alatt elkészíti és megküldi a vállalkozásnak.


Az ELCOM által gyártott új, online pénztárgépekre év, használt gépekre év garanciát biztosítunk. POS terminál kínálatából válogathat. CashCube Pro vélemények. Kedvező árak , szállítás órán belül. A gyártószalagról lekerülő, vadonatúj online pénztárgépek értékesítése mellett pénztárgép szervizeléssel, javítással és a készülékekhez szükséges alkatrészek, valamint kiegészítő termékek széles körű forgalmazásával is foglalkozunk.


Egyaránt alkalmas állandó telephelyen történő használatra és mozgó értékesítésre is. Pénztárgép árak – ezekre érdemes figyelni! A kiskereskedelmi üzletek, butikok, műhelyek és értékesítési pultok közkedvelt pénztárgépe. Hordozható online pénztárgép , beépített GPS vevővel. Fő kategória, Vállfa Webshop.


A jelenleg kapható legkisebb pénztárgép. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Játék webáruház gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal!


A szoftver kiküldése ütemezetten, több ezres csoportokban történik, nem egyszerre az összes gépre. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a pénztárgép üzembe helyezés költségét. Felülvizsgálat típusa Alap ár Kiemelt Ügyfeleknek Elsőbbségi Ügyfeleknek V. Tablet alapú pénztárgép Ha intelligens kasszát szeretne, ami mindent tu amit a nagyok Az ország első tablet alapú online pénztárgépe lényegesen kisebb helyet foglal, mint egy hagyományos kassza, ugyanakkor a tudása megfelel egy PC alapú pénztárgépnek, így kereskedelmi háttérrendszerekhez is csatlakoztatható. Az árak az áfát nem tartalmazzák!


A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések