2016. március 4., péntek

Falunapok a beregben 2019

Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. Zalacséb Község 2views.


Vasárnap reggel ökumenikus istentisztelettel. Felszentelték az útszéli keresztet Kesztölcön. Dömösön is átadták a megyezászlót a falunapokon. A tartalmas programok során immár hagyományosan megrendező események mellett újdonságok is várnak ránk. Bereg, Szatmár – Ismét tartalmas nyári programok, falunapok és fesztiválok várnak ránk a Beregben és a Szatmárban egyaránt.


Falunapok , fesztiválok időpontjai a Beregben és Szatmárban - Részletes lista! Hárommilliárdos keretre lehet pályázni. Kilencmilliárd forint értékben, újabb négy pályázati felhívást tesz közzé a kormány a Magyar falu programban - közölte Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői sajtótájékoztatóján. A Tarpai Kuruc nappal kezdődik a falunap- és fesztiválszezon a környékünkön.


Viszont tovább erősödik a nappali felmelegedés. A zivatar, a felhőszakadás és a hőség veszélye miatt is figyelmeztetést adott ki több megyére és a fővárosra augusztus 7-ére, szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az óvodába beíratott gyermekek száma 32ezer fő volt, számuk ezer fővel több az előző nevelési évinél.


A 3–éves népességből óvodába járók aránya 8, ami százalékpontos növekedést jelent. Az oldal mindenkié, aki meg szeretne ajándékozni rászorulókat, olyan családokat akik önhibájukon kívül szegényedtek le! Elkezdődött az állami autóbuszpark megújulása megyénkben is. Programok, rendezvények Szatmár- Beregben és a közelben.


Falunapok a beregben 2019

Szatmár-Beregi és megyei rendezvények egy helyre összegyűjtve. A jó hangulat garantált, gyere és mulass Te is velünk az Egervári Falunapokon. Még ezer fogyasztónál nincs áram Szabolcs-Szatmár- Beregben Folyamatosan dolgoznak a szakemberek a hálózat helyreállításán. Könnyebb lenne azoknak a településeknek a nevét sorolni, melyeket elkerült a vihar, de például Jánmajtison, ahol információnk szerint egy csepp eső sem esett, kora délutántól szünetelt az. Ajánlj te is egyet shared an event.


Rendhagyó Vándor-vitafórum Európa múltjáról és jelenéről: A nap során a kötetlen kirándulás keretei között feldolgozásra kerültek Európa jelenét meghatározó válsághelyzetek. Az EU forrásokból fejlesztett. Idén ismét megrendezik pitvarosi a Falunapokat, melyre változatos programokkal várnak minden érdeklődőt.


Szegény ember gazdagsága” című színdarab Kontha Nelli és Seder Gábor (Batyu Színház tagjainak) előadásában. Gombosszeg falu internetes oldala. Szokás szerint szentmisével, fogadott ünnepünkkel kezdődött, majd 13. A hétvégén Eperjesi Falunapok.


Most hétvégén, július 6-án és 7-én (szombat-vasárnap) kerül megrendezésre az. Az országos programon belül a legtöbb mellékút-felújítás Szabolcs-Szatmár- Beregben készül el az idén – újságolta Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Eszerint több mint 10kilométernyi út felújítására nyílt lehetősége a Magyar Közút Nonprofit Zrt.


Falunapok a beregben 2019

Megnyitó Benne: Kulturális programok A “Mi Felsőörsünk” Fotópályázat eredmény hirdetése 19. Ha igen, akkor elegendő csak ide kattintania. A majsai járásban az alábbi időpontokban lesznek a nyári falunapok :június 28.


Méz és Meggyfesztivál – Szankjúlius 5. Paradicsom Fesztivál – Jászszentlászlójúlius 19. Szeptember 7-ére változékony időt jósolt a meteorológia. Talán az esőtől való félelem okán, csak nyolcan vágtunk neki az első őszi túránknak, ill.


Falunapok a beregben 2019

Ica le nem késte volna a csatlakozó buszjáratot. Grafika: Országos Meteorológiai Szolgálat Pillanatnyilag ködös időnk van, emiatt helyenként kifejezetten hűvös is van, a Beregben csak 2-fokot mérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések