2016. március 14., hétfő

Mikor mond ki hogy szeretlek

Olyan nincsen, hogy ma szeretlek , holnap nem. Mielőtt kimondanánk a szeretlek szót, érdemes ezeket a kérdéseket feltenni. Azért mondjuk, mert muszáj?


Például lehet egy ilyen kényszer érzet, ha párunk előbb mondta ki. Mindegy ez mikor következett be. Mivel az első „ Szeretlek ! Akkor valószínűleg Ön is gondolkodott már azon, hogy kimondja a bűvös mondatot, esetleg már ki is mondta.


Sokan bizonytalanok azonban, hogy mikor jön el ennek az ideje és hogyan kellene bevallani a másiknak szerelmüket. Ebből a cikkből ihletet meríthet, hogyan és mikor mondja ki először, hogy „ Szeretlek ”. Amikor az ember lánya új párkapcsolatba kez egy idő után azon dilemmázik, hogy mikor mondja ki azt a bűvös szót, amellyel minden érzését elárulja. Ha túl korán, az sem jó, ha viszont túl sokáig húzza az sem nyerő, mert a másik mindkét esetben megfutamodhat a bizonytalanság érzettől.


Mikor mond ki hogy szeretlek

Mikor mondd ki , hogy “ szeretlek ”? Te is mindig aggódsz, mit szól majd a srác, ha kiejted az sz-betűs szót? Nincs arra sem kőbe vésett szabály, hogy melyik félnek kell először kimondania, szeretlek , de általában a női nem képviselői azok, akik hamarabb köteleződnek el, így hamarabb is mondják ki érzéseiket. Persze erre a pasi rávághatja, hogy ő is hasonlóan érez, ez azonban nem mindig van így. Előbb te mondd ki , vagy jobb, ha megvárod a másikat? Sok közkeletű szabály van arra, mikor szabad azt mondani először, hogy szeretlek , de a Psychologytoday most kicsit tudományosabb oldalról közelítette meg a kérdést.


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Van, aki három hónapban, míg más fél évben szabja meg a keretet, de általában elmondható, hogy öt randi a minimum, ami ahhoz kell, hogy fontos dolgok derüljenek ki a másikról, és körvonalazódjon, merre tart, milyen dinamika szerint működik a kapcsolat. Persze ez a randik intenzitásától, mélységétől is függ. Mond hogy „kedvellek”, „jó veled lenni”, de ne verd át a másikat még ha csak jót akarsz (mert ő mondta ki előbb és akarsz valamit válaszolni) akkor se.


Végül, de nem utolsó sorban, mikor már megtörtént a kölcsönös szeretet kifejezés, a mély érzelmek hangsúlyozását és a szeretlek szó elcsépelését lehetőleg. Sára, mikor hazaért azonnal lefeküdt, hisz megígérte Benjaminnak, hogy pihenni fog. Mosolygott mikor belefúrta a fejét a párnába mert arra gondolt, hogy most nem sietett megszabadulni az ágyhuzattól, mint mikor Zalánnal töltötte az éjszakát, inkább a férfi illatát kereste rajta.


Ha még nem szerelmes, nem erőszakolhatod ki tőle az érzelmeket, azzal saját magadat is becsapnád. Adj magatoknak elég időt! A férfiak többsége inkább tettekben méri fel az érzelmek jelentőségét, ezért lehet az, hogy bár ritkábban mondja ki , de viselkedésében folyton arra utal, hogy szeret téged. Mennyi idő után mondja ki egy férfi őszintén a másiknak, hogy Szeretlek ? Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de már több mint hónapja vagyunk együtt és még nem mondta, hogy szeret. De te nyilván érze hogy szerelmes-e már beléd.


Mikor mond ki hogy szeretlek

Ha érze hogy már oylan szívesen kimondaná mond csak ki ,ne folytsd magadba. Apám mesélte, hogy lánykergetős bohó ifjúkorában volt a haverjai között egy srác, Pemete (így becézték). Pemete nem volt egy Adonisz, ötven kilót alig nyomott, öt foga volt, azokat is sárgára dohányozta, hiányos hajszerkezete bizonytalan mintázatban a válláig lógott, és hát a dezodor-használatot se tolta túl. A Business Insider videója szerint a tudományos vizsgálatok azt mutatják, hogy általában a férfiak mondják ki először a bűvös szót: szeretlek. Ennek pedig több oka is lehet.


Egyrészt köze van ahhoz, hogy tudják, így a nő szíve az övék, ami egyet jelent azzal, hogy a szeretlek szó kimondásának egyik célja a szex. Sosem értettem, hogy miért olyan nehéz kimondani azt a szó, hogy szeretlek ? Miért van nagy gondja ezzel az embereknek? Igen, lehet, hogy később megváltozik az érzés, lehet, hogy sebet is kapunk közben, de érdemes enélkül élni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések