2016. március 28., hétfő

Chrome jelszavak szinkronizálása

Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today!


Get a new and fast web browser. Download Chrome and start browsing! A szinkronizálást követően jelszavait a Chrome-on belül minden eszközén használhatja, illetve Android-eszközei bizonyos alkalmazásaiban is.


Nyissa meg számítógépén a Chrome -ot. Ha szinkronizálja a mentett jelszavakat a Chrome böngészővel, akkor is látja majd őket, amikor bejelentkezik egy androidos alkalmazásba. Egy másik gépet használtam és módosítottam a jelszavam. Könyvjelzők, fülek, előzmények és jelszavak szinkronizálása Androidon Szinkronizálja könyvjelzőit, előzményeit, nyitott lapjait, űrlap-információit és jelszavait bármilyen Firefoxot használó eszközön, beleértve Android- és iOS-eszközeit, laptopjait és asztali számítógépeit. A mentett jelszavak megtekintésére egyébként nincs mó értelemszerűen biztonsági okoknál fogva.


Chrome jelszavak export, import a böngésző szinkronizálása az accountoddal nem segít ezen? Alternatívaként az Everhelper is beválhat. A Chrome külön letöltés gombbal rendelkezik, így Ön egyetlen koppintással, egyszerűen tölthet le videókat, képeket és teljes weboldalakat is.


A Chrome letöltési főoldala magán a Chrome -on belül található, ahol még offline állapotban is hozzáférhet az összes letöltött tartalomhoz. A beállítások szinkronizálása Ha szinkronizálni szeretné az összes eszközön a lapokat, könyvjelzőket, alkalmazásokat, témákat és egyebeket, kattintson a Bejelentkezés a Chrome -ba gombra a Beállítások oldal tetején. A tizes Chrome -ban a beállítások már nem külön menüben, hanem egy böngészőfülben nyílnak meg, és az új verzióban már nem csak a pluginek és könyvjelzők, de a jelszavak szinkronizálása is lehetséges.


A Chrome zászlók bemutatójában leghasznosabb zászló beállításról beszéltünk, amelyek javíthatják a böngészési élményt. Manapság ebben a bejegyzésben összegyűjtjük a fejünket még egy másik hasznos zászlóról, amelyet a jelszó exportálására és importálására használhat a Chrome böngészőben. Valóban hasznos funkció a jelszavak szinkronizálása. Az új lapon lévő alkalmazásokat (alkalmazások) átrendezheti a drag and drop használatával is. A Chrome hardveres gyorsítást is biztosít a webes videók számára.


Bármikor kikapcsolhatja a Biztonságos Böngészés funkciót a Chrome-ban. A faster way to browse the web. Ezért a felhasználónak manuálisan kell telepítenie.


Chrome jelszavak szinkronizálása

Ezen felül hivatalosan is megszabadulhatunk a hirdetésektől, anélkül, hogy más alkalmazásokhoz fordulnánk. Másik szolgáltatás a böngészőknél megszokott jelszavak elmentése. Ezt is szívesen felajánlja a Chrome, ha olyan helyre navigálunk el, ahol jelszó szükséges.


Teljesen érthető, ha valaki mindenáron ragaszkodik hozzá még Macen is. A beállítások, a jelszavak , a könyvjelzők áthelyezése a Firefox-ból a Chrome Hello barátaim közé, a mai bemutatóban látni fogjuk, hogyan lehet az összes beállítást, jelszót és könyvjelzőt áthelyezni a Firefox-ból a Chrome -ba. Mi a Retefe Banking Trojan? Legalább a kockák elmúltak.


Chrome jelszavak szinkronizálása

Sajnálom, hogy nem sikerült megoldani a problémádat. Ebben a beállításokat, kattintson a Bejelentkezés a króm. Jelentkezzen be a részleteket.


Kattints a Speciális szinkronizálási beállítások, és válassza a Minden szinkronizálása a következő képernyőn, majd kattintson az OK gombra. Nos, a megoldás rendkívül egyszerű. Mentett jelszavak megtekintése Chrome -ban. Nem kell semmi mást tennünk, csak a Chrome Beállítások (Settings) lapját megnyitva, az Automatikus kitöltés (Auto-fill) részen látható Jelszavak (Passwords) opcióra kattintani.


A Chrome Canary nem tiltja le a külső telepítésű bővitményt (pl. ou Tube Options Full Version). A You Tube videókkal sincs semmi gond. A telepítés előtti figyelmeztetés ellenére,az elmúlt közel egy évben egyszer sem omlott össze.


Kár,hogy nem lehet beállítani alapértelmezettnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések