2016. március 9., szerda

Instagram fiók törlése

Instagram fiók törlése

Ha nincs bejelentkezve, a rendszer felkéri erre. Nyomjon a piros gombra, amely véglegesen törli a fiókot. Válasszon egy okot, amiért törli a fiókot. Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account? Kizárólag asztali gépet használj, mert sem a mobilos böngészőből, sem az applikációból nem működik a fiók végleges törlése funkció.


Instagram fiók törlése

To delete your account, first to instagram. A fiók felfüggesztése nem jelent végleges törlést, később a profil visszaállítható. Bár az adatlap letiltásra kerül, a tartalom nem törlődik végleg. Feltört fiók törlése előtt javasoljuk a Biztonsági ellenőrzés használatát, ahol tájékozódhat arról, fiókja mely részeit érintette az Ön engedélye nélküli, illetéktelen hozzáférés.


Akkor töröld a fiókodat, ha végleg búcsút szeretnél venni a Pinteresttől. Fiókod törlése azt jelenti, hogy az adataidat töröljük, és többé nem kaphatod vissza pinjeidet és tábláidat. Ha üzleti fiókod van, a végleges törlése előtt kapcsolatba kell lépned velünk. A törlés azonban nem a gyengébben áll, mivel véglegesen törli a fiókját és az összes kapcsolódó elemet (például fotókat, videókat, megjegyzéseket, tetszeteket, követőket és követőket).


Szóval, böngészőt kell használnia, hogy ezt megtegye. Click or tap Permanently delete my account. Log back in as the account. Your account has been removed.


Ami a végleges törlést illeti, az kicsit bonyolultabb, a menürendszerben nem is találunk ilyen opciót, úgyhogy némi trükkhöz kell folyamodni. Először is kattintsunk a jobb felső sarokban található körben lévő kérdőjelre, majd a megjelenő menü keresősávjába írjuk be a „ fiók törlése ” szavakat. Ezután kattintson a Hack gomb alul a pop-up. Erre a területre, a program először ellenőrzi a fiók nevét, hogy már belépett.


Akkor a folyamat a beolvasásakor jelszó megkezdődik. Az automatikus jelszó feldolgozás. Instagram app, és jelentkezzen be az oldalra instagram. A belépés egyszerű és gyorsan megy.


De próbáltunk már távozni az oldalról? Pedig adódhat olyan helyzet – például más ízlésű munkáltató, párkapcsolati változás stb. Please try again later. Kattintson az Adatok letöltése, törlése , illetve a velük kapcsolatos terv készítése részben található Szolgáltatás vagy a fiók törlése lehetőségre. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.


Close A lehető legkényelmesebb használathoz néhány adatot a gépeden kell tárolnunk (cookie-k formájában). Weboldalaink meglátogatásával hozzájárulsz, hogy ezt az adatvédelmi szabályzatunkban ismertetett módon megtehessük. Ez azt jelenti, hogy a fiók törlése után nem tekintheti meg ezeket a bejegyzéseket.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Fiók törlése Mennyi időt vesz igénybe a fiók törlése ? A törlési művelet nappal a kérvény beérkezése után kezdődik meg. Ez idő alatt nem tudsz majd hozzáférni a fiókodhoz. Miután elkezdjük a fióktörlési műveletet, a fiókokat már nem lehet visszaszerezni, ezért kérjük, menj teljesen biztosra, hogy törölni szeretnéd a fiókodat, mielőtt elküldöd a kérést. Sajnos nálam ez a fiók törlés nem működik.


Cak egy pillanatra ugrik elő a fiók törlése ablak. Végső megoldásként úgy oldottam meg, hogy abszolut hamis adatokkal átdolgoztam a reglapomat, majd utána felfüggesztettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések