2016. március 22., kedd

Fontos vagy nekem idézetek képekkel

Ez a másik fontos tapasztalat: egy lélekrontó kapcsolatban mérhetetlen sok energiát veszíthetsz. Le kell tépni azt a torz maszkot, amit egy rossz viszony rád sütött. Olyan világból, ahol nem szerettek vagy rosszul, önzőn szerettek, fáradtan kerülsz ki. Szerelmes jó éjt idézetek képekkel. Esténként, mikor álomra hajtom a fejem, Azt remélem, bárcsak itt lennél velem.


Szeretném, ha a Holdfényes éjszakában csak rólam álmodnál. Mert én álmomban is Téged látlak! Szeretném ha szeretnél- Lobo- I'd love you to want me ( magyar fordítás ) - Duration: 3:42.


Meg kell találnod igazi arcodat. Igaz szerelem idézetek gyűjteménye képekkel íróktól, költőktől, híres emberektől. Nézd meg és válaszd ki a kedvencedet!


Szerelmes idézeteket keresel? Nézd meg a szerelmes idézeteket képekkel. Szerelmes idézetek képekkel “Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőkként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. S ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg.


Kövess a facebookon is! Nem fog annyira lelkesíteni semmi a világon, mint régen, mert tudo hogy semmi sem olyan fontos és nagyszerű, mint azt egykor hitted. Nézd meg a válogatott húsvéti idézeteket, húsvéti szerelmes idézetek , húsvéti nyuszis idézetek barátoknak, gyerekeknek.


Fontos vagy nekem idézetek képekkel

Hogy mit csinálunk az életben, az lényegtelen. Az egyetlen dolog, amire emlékeznek az, hogy milyen érzéseket váltottál ki belőlük. Mint mikor belép valaki az ember életébe, és az egyik felünk az mondja, messze nem vagyunk még kész rá, de a másik felünk azt mondja, tegyük örökre magunkévá.


Csak az a fontos , hogy csináljuk, mert más nem fogja helyettünk. Tudod nagyon jól, hogy ez a világ sajnos ilyen. Nem fogsz megbízni senkiben, és ezzel azt is képes vagy őrületbe kergetni, akit valójában szeretsz. Az ifjúkori szerelem már rég a múlté. Most a fogaim közé szorított szívvel, bátran kinyögöátkozottul, rémületesen fontos vagy nekem.


Fontos vagy nekem idézetek képekkel

Egy ilyen végzetes érzésnek akkora súlya van, hogy időnként kedvem támad futni tőle, vagy toronyugrást fontolgatok. Idézetek képekkel :) - Megtanultam, hogy az emberek elfelejtik amit mondasz és amit teszel. Az élet olyan, mintha egy cukrászdában áfonyás süteményt kapnánk, holott barackos-diósat rendeltünk.


Nincs olyan sok barack vagy dió, és az ember azzal van elfoglalva, hogy mi az, ami hiányzik, pedig sokkal okosabb lenne, ha rájönne, hogy az áfonyának is jó íze van. Nem az a szerelem fontos csak, amiben könnyen ment az ismerkedés, hanem ahol rendesen meg kellett dolgozni a másikért. Te vagy fontos benne, mert te szeretsz.


Fontos vagy nekem idézetek képekkel

Az a szerelem is, ami még várat magára, ami majd most jön, sőt az is, amit még nem zártál le, mert még nem vagy kész az újra. Szerelmes versek és idézetek képekkel Az évek alatt megtanulod: ha valakinek fontos vagy , akkor keres. Azt jelenti, hogy körbeveszlek azzal az érzéssel, amely lehetővé teszi számodra, hogy abban a pillanatban minden legyél, ami emberi mivoltodban valójában vagy. Lehetsz jó vagy rossz, gyöngéd vagy dühös, vagy mindkettő, de te te vagy , és ez a legtöbb, amit valaha elvárhatok, vagy kérhetek tőled.


Lehet ez egy szerelem, egy barát, egy ismerős, egy rokon, vagy akár egy névtelen személy, akit megláttál valamikor és érezted hogy ő az. Iránta nem tudsz közömbös lenni, mindig ott van benned ez az. Eddig csak álmodtunk, terveztünk még, most valóra válhat minden, ami szép. Az, hogy jelent neked valamit, érdekel, mi van vele, ha szomorú, te is az vagy , ha vidám, vele együtt nevetsz. Isten azért adta nekem ezt a napot, hogy használjam fel, ahogy akarom.


Elvesztegethetem, vagy felhasználhatom a jó érdekében. Amit ma teszek, az fontos , hiszen életemből egy napot adok érte. Amikor eljön a holnap, ez a nap örökre elmúlik, és itt hagy maga után valamit, amire átváltottam.


VERSEK, IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Az élet, a munka tárt karokkal vár, s hogy szép lesz-e csak rajtunk áll. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek.


A múlt nem fontos egyesek szerint. Aztán láttam egy embert, kinek nem volt lába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések