2016. március 15., kedd

Kék duna vendéglő kalocsa étlap

Környéken az egyik legjobb étterem! Budapesttől autóval mintegy másfél óra alatt me. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online! Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni.


Kalocsán Nézd meg a legjobb éttermeket! Bács-Kiskun megye nyugati területén fekszik, a Duna bal partja közelében. A várost a Duna egyik mellékága, a Vajas, két részre osztja. A Duna éttermünk melleti partszakasza vízitúrázók számára kitűnő pihenőhelyül szolgál.


Definitely the best place we found. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. Ingyenes parkolási lehetőség van a vendéglő előtt, illetve saját udvarunkban, személyautók és autóbuszok részére egyaránt. Gyermekjátszótér kialakítása kivitelezés alatt van. Családi, baráti, céges rendezvények lebonyolítása főig!


Rendezvényre ételkiszállítást vállalunk. A fenti of kalocsa Kék Duna Vendéglő képgalériája. Esztergom, Tatabánya, Komárom, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár és térségében lehetett fogni műsorunk.


Nyitva tartások KÉK DUNA VENDÉGLŐ cégtől Meszesi Dunapart 13. Lakodalmak, esküvői rendezvények, napi ajánlatok, Dunaparti kilátás. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelyiségünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. A fotók nagy felbontásban is megtekinthetők.


Hasonló helyek a közelben Vincenzo étterem. A nemrégiben felújított étterem befogadóképessége 2fő. Hallgasd kedvenceid és kérd is őket, az Egész Napos. Nyáron békés strandjaival, sörözőivel és persze vendéglőivel várja a látogatókat.


Itt található a Kék Duna Vendéglő is, mely egész évben várja vendégeit. A Duna -parton található két nemzetközi hajóállomás is, melyek több száz úszó szállodát fogadnak évente. Február 13-án ismét vár a meszesi Kék Duna Vendéglő a ’70-es, ’80-as és ’90-es évek legnagyobb hazai és külföldi slágereivel. KaloHírek Retro Party a Kék Duna Vendéglőben!


Magyarország összes településének részletes adatai egy helyen. Térképek, turisztikai információk, statisztika, utcaképek, webkamerák, időjárás és további hasznos információk. Alexandra Panzió KALOplasztik Műanyag és Gumiipari Kft. Számos szolgáltatással állunk a helybéliek mellett, a Duna ezen részét kirándulásra, horgászásra vagy egyéb szabadidős tevékenységet végző emberek rendelkezésére. Az üzletházhoz ma már egy vegyesbolt, melegkonyhás vendéglő , és egy lottózó tartozik.


Finom menük, frissen sültek, házias ételek! Vállaljuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. Kívül belül megújulva, sok szeretettel várunk minden kedves régi és új vendéget a sétálóutcában. Találatok Étlap Baja keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények.


Kérjen árajánlatot Baja közelében található étterem, vendéglő , csárda területen dolgozó válallkozásoktól. Abony, Mészáros Vendéglő Jöjjön el Ön is Hozzánk és látogassa meg a két torony városát, Abonyt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések