2016. március 23., szerda

Ferencváros kézilabda

Kézilabda „Ami tűz és harc volt bennünk, azt most kiadtuk! Bámulatos második félidő, nagy BL-győzelem. Ezek után elég, ha csak a lányok arcát és örömét nézzük! FTC-Rail Cargo Hungaria nem hivatalos oldala. Szurkolói oldal, hírek, eredmények,.


A Ferencváros női kézilabda csapata a Népligeti Sporttelepen található Elek Gyula Arénában rendezi hazai mérkőzéseit. A Ferencváros szurkolói körében a női kézilabda , népszerűségét tekintve közvetlenül a labdarúgást követi. The of Ferencvárosi Torna Club The written and visual materials on this website can only be used with active reference to the source point (Fradi.hu). Köszi, nem akartam reagálni, de ha nem csak én látom így, az már eredmény. Tény, hogy a 30-on aluliaknak már semmi közük az előző rendszerhez, sőt még a negyvenen aluliaknak sem sok, de szokások, mentalitásbeli dolgok áthagyományozódnak és öröklődnek.


Unsubscribe from Kanizsa TV Magazinok? Jelentősebb sikereket sem a kezdeti években, sem azóta nem ért el a csapat, az első-és a másodosztály közt ingázott az együttes. Magyarország vezető sportportálja: a legfrissebb sporteredményekkel, hírekkel.


Ferencváros kézilabda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Kötött sapka zöld-szürke gyerek FERENCVÁROS. A Ferencváros 30–27-es győzelmet aratott az Eger vendégeként a férfi kézilabda NB I-ben pénteken. Maradt még izgalom a KH női kézilabda liga utolsó napjára, ugyanis a dunaújvárosi mérkőzésen eldőlt, hogy az ÉRD végez a szezon negyedik helyén, a Vác pedig hiába győzött minimális különbséggel a DVSC ellen, az ötödik helyet szerezte meg.


The development of Ferencváros began in the late 18th century. Subsequent construction utilized brick and stone instead of adobe, thus preventing serious flood damage. A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga.


Ferencváros is the most successful Hungarian team both domestically and internationally. A Podravka pénteki vereségének. Az már a találkozó előtt biztos. Már rendelkezem a Groupama Arénába érvényes új típusú szurkolói kártyával. Regisztráció a vásárlói felületre.


Amennyiben még nem rendelkezik szurkolói kártyával, kérjük válassza az Új regisztráció opciót! Király Sándor, a Ferencváros férfi kézilabda szakág- és utánpótlás-vezető évértékelőt tartott, amelyben elárulta, merre tart majd a szakág a jövőben. Mint elmondta, eredetileg az első hatba kerülés volt a Fradi célja, ám a sok erős középcsapattal és a rengeteg sérülttel nem számolt a klub.


Abba a szokatlan helyzetbe került a Ferencváros női kézilabdacsapata, hogy úgy jutott tovább a Bajnokok Ligája A csoportjából, hogy pályára sem lépett. Péntek este ugyanis a francia Metz együttese legyőzte a Podravkát, ezzel pedig. A Debreceni Vasutas Sport Club (DVSC) hivatalos oldala a legfrissebb klubhírekkel, eseményekkel, mérkőzésinformációkkal. A Ferencváros hat góllal legyőzte a horvát Podravka Koprivnica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton Érden.


A két csapat hetedik alkalommal találkozott egymással, az FTC egy döntetlen mellett hatodszor nyert. Livescore az Eredmenyek. Ferencvárosi TC aloldalán, élő eredmények, végeredmények, meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, …). Kézilabdában a férfiaknál a Veszprém és a Szeged meccseit, a nőknél a Győri Audi ETO és a Ferencváros BL mérkőzéseit is itt lehet nézni a Sport Televízión. NFL, NBA, NHL és más amerikai sportok várják a nézőket.


Ferencváros kézilabda

Női kézilabda Új szerepben. Fradi szurkolok a Videoton Ferencváros meccsen. A címvédő Ferencváros hosszabbításban kapott ki a listavezető Csíkszereda otthonában a jégkorong Erste Liga alapszakaszában.


Bejutott az EHF Kupa csoportkörébe a Tatabánya A csapatos csoportkör sorsolását csütörtökön, órától rendezik Bécsben. Az FTC négy győzelemmel és két döntetlennel csoportja harmadik helyén zárta a középdöntőt, a negyeddöntőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések