2016. március 18., péntek

Dr kádár zsuzsanna közjegyző

Dr kádár zsuzsanna közjegyző

Kádár Zsuzsanna közjegyző. Budapest, Ulászló utca 21. Barta Melinda közjegyzőhelyettes. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a közjegyző környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak).


Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézd meg ITT, mielőtt elindulsz! A közjegyző jogügyleteket hitelesítő okiratok kiállításával foglalkozik, melyek a jogügyletben szereplő felek közötti megállapodásokat hitelesítik. See photo from visitors to Dr. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns.


Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel! A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. Keressen, hogy megtalálja, regisztráljon, hogy megtalálják!


HARANGI EDINA BUDAPEST XI. SZÉKHELYRE KINEVEZETT KÖZJEGYZŐ HONLAPJÁN! A hatékonyabb és gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy mielőtt irodánkat személyesen felkeresi, telefonon vagy a fenti időpont egyeztetés gombra kattintva szíveskedjen időpontot egyeztetni!


Itt megtalálhatod a(z) Dr Zsólyomi Zsuzsanna Fő Tér 36. Közjegyző lista a vendeg. Petrich Zsuzsanna cégtől Hamzsabégi út. Mikó Ádám közjegyző irodájában. Angol nyelvből felsőfokú jogi szaknyelvi nyelvvizsgával rendelkezik.


Dr kádár zsuzsanna közjegyző

Mosonmagyaróvár, Kolbai Károly u. Egyéb ügyekben: előzetes bejelentkezés alapján! Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Pócsik Zsuzsanna Gabriella, Balassagyarmat.


Még több információ a közjegyző helyek oldalon. Varga György Ferenc, Sárospatak. Zimay Zsuzsanna közjegyző , Kecskemét.


Dr kádár zsuzsanna közjegyző

Nyitva tartások Dr TÁLAS ZSUZSANNA ügyvéd cégtől Mányoki út 2. Lazányi Edit Zsuzsanna , Szolnok. Hermann Mónika Éva, mint Dr. A közjegyző a jogügyletekről és jogi jelentőségű tényekről közokiratot állít ki, okiratokat őriz meg, a felek megbízásából pénzt, értéktárgyat és értékpapírt vesz át a jogosult részére történő átadás végett. A közjegyző folytatja le a hatáskörébe utalt hagyatéki eljárást és egyéb nemperes eljárásokat. Esztergom Aradi vértanúk tere 1. Nagy Judit Zsuzsanna , Békés.


Kérchy Judit Erzsébet, Baja Dr. Molnár Zita, Hajdúszoboszló Dr. Megközelíthetőség Irodánk a Deák Ferenc tér, illetve a Nyugati pályaudvar közelében található a Bajcsy-Zsilinszky út Skála felőli (VI. kerülethez tartozó) oldalán, a nyugati téri felüljáró és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések