2016. március 21., hétfő

Kutyás strand győr

Kutyás strand győr

Kutyabarát strandok, fürdetőhelyek. Egyelőre kevés kutyás fürdetőhely található hazánkban, Keresd meg a legközelebbi kutyás strandot adatbázisunkban! A hatvani strand magánkézben lévő területen helyezkedik el, így nyitva tartása is a bejelentkezéstől függ. A telken kisebb-nagyobb vizekben pancsolhatnak, játszhatnak a kutyák. Kelet-Magyarország első kutyás fürdőhelyén a kutyák és gazdik is pancsolhatnak.


A tó nem sokkal a nyitás előtt lett kikotorva, ekkor kialakításra került egy sekély partszakasz is, ahol a kutyák kényelmesen ki-be tudnak sétálni a vízbe. Kutyámnak lesz éves születésnapja júniusban és szeretnék vele egy nagy szabadtéri programot ezért gondoltam erre:) Van olyan ahova be lehet vinni? Olyan helyre gondolok ahol be lehet vinni a tóba a kutyát,akár gazdival együtt. Az ingyenes kutyás fürdőhelyet külön tábla jelzi, amelyen a házirend magyar és német nyelven is olvasható. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A Kopaszi gáton ne a kapuval zárt területre menjetek, hanem a szabad kutyás hátsó partszakaszra, ami Rio nevű szórakozóhely jobb oldalán található! Indulásunkat követően, az első-második hónapban felkutattuk a köztudottan kutyabarát helyeket az országban, így kezdetben csak kutyabarát hely volt a listánkon, majd „működésünknek” köszönhetően egyre több ajánlás érkezett, jelenleg több mint 7kutyabarát hely és közel 1kutyás szolgáltató található. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A balatonföldvári kutyás strandon mutatták be május 27-én azt a térképet, ami a Balaton kutyabarát helyeit mutatja be egy kis kutyás etikával megspékelve.


Kutyás strand győr

A két hivatalos kutyás strandon kívül (földvári és fonyódi) szálláshely, borászat, étterem és cukrászda, turisztikai látnivaló és állatorvos is látható a térképen, aminek nyomtatott. Május elsején szabadtéri kutyabarát fürdőt nyílik Tiszafüreden, a Morotva Kerékpáros Pihenőpark előtti területen, az ottani holtág szabadstrandi részén. Ez lesz az első ilyen jellegű szolgáltatás az ország keleti részében – közölte a város polgármestere. A víz gyorsan mélyül, de szerencsére egy rámpa segíti a kutyáknak a vízbe jutást, így ez sem okozhat gondot. A strandot emellett még illemhellyel is ellátták a tisztaság érdekében.


A kutyabarát filozófia terjedése a hazai turizmusban is egyre nagyobb jelentőséggel bír, éppen ezért különösen fontos, hogy a turisztikai szektorban az egyre növekvő kereslet és igények kiszolgálása érdekében fejlődés induljon meg – írja a kutyabarat. Kutyás strandok Mutatunk néhány ismert és kevésbé ismert kutyás strandot, melyek között egy vadonatúj, idén megnyílt hely is szerepel. Keszthely kutyás park és strand létrehozási tervét. Címkék: kutya fonyód balatonboglár kutyás strand.


A partszakaszok legtöbbjénél együtt is fürdőzhetsz a kutyáddal, ám egyes esetekben ezt nem engedik meg, így mindig érdemes erre vonatkozóan információkat kérni az adott hely. Levonta a konzekvenciákat, vállalja a felelősséget. Strand Etikettet, hogy az illemszabályok betartásával minden felelős kutyatartó kulturáltan strandolhasson házi kedvencével. Júliusban egy harmadik helyszínnel bővültek a balatoni kutyás strandok. Borkai Zsolt lemond Győr polgármesterségéről.


A közelgő vénasszonyok nyarával együtt még legalább egy hónapunk van arra, hogy kiélvezzük a jó időt: például, hogy elvigyük a kutyánkat strandolni. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Nyit az Aranypart és az uszoda is szombaton Győrben. A Mosoni-Duna vize fürdőzésre alkalmas.


Kutyás strand győr

Az uszodában a szauna egyelőre nem üzemel. Megnyitott a megújult strand a győri fürdőben. Az árvíz után csütörtökön megnyilt a győri fürdő megújult strand része is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések