2016. február 3., szerda

Mester viccek

Kér egy fogót a segédtől, aki a csatorna szélén guggolva beadja neki. Munkahelyi viccek Kedvencekhez Ser. A mester áll derékig a szarban. Feljön, kér egy kalapácsot, lebukik, igazít valamit. Appme mesterünk is próbált tegnap beregelni valami dekli náci vagy milyen névvel.


Mester viccek

Ki is sikerült innen vágni, mint a macskát szokás. Erre mit tesz isten találtam két rá jellemző képet. Fárasztó viccek , faviccek Beteg viccek Halott csecsemős viccek Vicces viccek Morbid viccek Fekete viccek Top viccek Szőke nő viccek Rasszista viccek Napi viccek Szar viccek Anyós viccek Kínai viccek Chuck Norris viccek Cigány viccek Móricka viccek Székely viccek Zsidó viccek Rendőr viccek Szőke nős viccek Képviccek Nagyon morbid. Ez így megy egy darabig, míg el nem készül. Mester : A Mester áll derékig a szarban.


Maga szerint mi a hosszú élet titka? Az fiam, hogy soha ne vitatkozz idiótákkal. Fedezd fel neo1Vicces nevű tábláját a Pinteresten.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Vicces, Vicces képek és Viccek. Ha tetszik az oldal,járulj hozzá annyival a. Bemegy a villanyszerelő az intenzív osztályra. Megáll középen, és csak hümmögve néz jobbra-balra, majd egyszer csak megszólal: - Akkor most mindenki vegyen egy mély lélegzetet, mert ki fogom cserélni a főbiztosítékot!


Amit mások mondanak Idel-Ural federation is a loose federation of states located on the Western side of the Ural mountains. Neten jártomban, keltemben sok hülyeséggel találkozok. Köztük a képen láthatóval is.


Mester viccek

Ez egy erősítő lenne, ami tube, meg nonfb is, meg minden más. Tényleg a vicc kategória, főleg ha hozzátesszük, hogy a benne lévő transzformátorok hálózati trafók. Read A romantika nagy mestere from the story Heros of Olympus viccek by Arabesz with 3reads. Percy: Akarsz hallani egy viccet?


Mond csak, te hogy lettél Jedi? Hát fiacskám, tudod az úgy kezdődött, hogy egy nap kirúgtak a bábszínházból. NAPI HUMOR — YODA MESTER LEGJOBB BESZÓLÁSA. South Yorkshire dialect. D című videót gabor.


A(z) Részeges karatemester. Ezen a lapon megpróbáljuk összegyűjteni a villanyszereléssel foglalkozó vicceket. Villanyszerelő viccek melyek nem csak villanyszerelőknek szólnak. Ha önnek is van egy jó villanyszereléssel kapcsolatos vicce ossza meg velünk és ha gondolja feltöltjük a gyűjteményünkbe.


Vagy akár a fórumban is közzéteheti. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. A rendőr nősülni akar, de úgy érzi, nem árt, ha előtte kicsit jobban kiismeri magát ezekben a. D Szőke nő a férjnek: - Drágám, milyenek az új képeim? Jó, de ha végeztél elmondod?


Mester viccek

Nyelve zöl szarva barna? Fazon bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot. Jó napot kívánok, mit hozhatok?


Persze a viccek általában és ezen belül a sörös viccek egy része is inkább vulgáris, vagy erősen szexista, de most szeretnénk egy-két nyomdafestéket tűrő, vállalhatóbb vicc idézettel némi mosolyszerűséget előhozni olvasóinkból, cseh sört szerető vendégeinkből. Lemegy egy nõ a Balatonra, és este szállodát keres magának. Minden hely foglalt, míg végre az egyik hotelben azt mondja a portás: - Nálunk van éppen egy négyágyas szoba, ahol már van három férfi, és azok addig kefélik magát, amíg egy találós kérdést ki nem talál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések