2016. február 8., hétfő

Elhunytak

Elhunytak

Magyarország internetes emlékportálja, melyen minden közvetlen hozzátartozó létrehozhat elhunyt rokonának egy emlékoldalt. Szintén januárban távozott a Kossuth-díjas író, Lázár Ervin felesége, Vathy Zsuzsa (76) író. A kor lehetőségeinek kihasználásával segít emlékét frissen tartani és a távolabb élő rokonok, barátok és ismerősök számára azt felidézni. A mély gyász, amelyet egy szeretett lény halálakor érzünk, abból a megérzésből faka hogy minden egyénben. Drága szeretteink, akik a mennyből kísérik utunk nap mint nap a szívünkben vannak, ez időtájt mégis többször jár náluk gondolatunk.


Sok erőt és kitartást kívánunk a szörnyű trag. Olofsson Károly, szerzetesi nevén Olofsson Placi azaz Placid atya (101) bencés szerzetes, Zentai Anna (92) a magyar operett kiemelkedő alakja és Takács Klára (71) Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima-díjas, mezzoszoprán operaénekes. Elhunyt szeretteinkre emlékezzünk. Fáradt szívem hangosan dobog, Emléked árnya, még mindig itt lobog.


Szél hozta húrokon, felsír egy dal, Minden ritmusa szívembe mar. We're very sorry for your loss. U godini preminuo je dr. Bajskom groblju iz Peić kapele.


Elhunytak

NÁNÁSI TIBORNÉ (született: Szabari Zsuzsanna) életének 70. Van úgy, hogy nem tudunk kellőképpen elbúcsúzni szeretteinktől, akik itt hagynak minket. Ilyenkor előfordul, hogy nem csak mi, de ők sem tudnak teljesen elszakadni tőlünk, mert lenne még. Laslo Fabo iz Subotice, iz Palmotićeve ulice. Sikerült elérni, hogy a Vas Megyei Temetkezési KFT magas színvonalú szolgáltatást nyújtson tevékenysége minden területén.


A megyében összesen közel alkalmazottal vagyunk jelen most is, amikor több magán temetkezési cég működik. Fabó László, Szabadka, Palmotić utcai lakos. Hamvainak lehelyezése november 29-én órakor lesz a bajai úti temető Péits kápolnájából. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk őrizzük őket. Németh Lenke Tanárnőre és Vecsey Ferenc Tanár úrra.


Classic editor Talk (0) Ez a lap jelenleg nem tartalmaz szöveget. Rákereshetsz erre a címszóra, megtekintheted a. Az elhunytak speciális, újrahasznosított anyagból készült, levegőztetett tartályokban, faforgácsba ágyazva, környezetbarát szerves redukciós folyamat során válnak komposztként is hasznosítható porrá. Bírói hatalom és közigazgatás Magyarországon a dualizmus idején című műhelykonferenciára.


Although fungal infections contribute substantially to human morbidity and mortality, the impact of these.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések