2016. február 4., csütörtök

Diófa vendéglő

Diófa vendéglő

Székesfehérvár egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező vendéglátóhelye nyerte ugyanis a Virágos Magyarországért verseny elismerését. Ideális budapesti esküvői helyszín 1főig, kedvező árakon. The informations and the pictures on the website were totally right. Hétvégi svédasztalos ajánlatunkban megkóstolhato hogy hogyan készítjük a hallét, töltött káposztát és ha ízlik, karácsonyra elő is rendelheted! Vendégeinket, akik kétféle levesből és háromféle főételből választhatnak kínálatunkból.


Diófa vendéglő

Diófa Vendéglő Szeged November 20. Egy szenvedélyes és kreatív csapat, akik mindig örömmel dolgoznak friss élelmiszerekkel és sokféle minőségi alapanyaggal, hogy elkészítsék a nagyszerű hazai ételeket. Gyüjtőportál, ahol megtalálsz mindent, ami Kalocsán az étkeztetéssel kapcsolatos. Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni.


Hajdúnánás északi csücskén várja a kedves kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeket. Kedves, családias vidéki vendéglátás, valamint kellemes kikapcsolódás és szórakozás vár mindenkit. Családias hangulatú étterem, ahová ha egyszer betér, garantáltan törzsvendéggé válik. A hét minden napját változatos menüt kínál a vendégeknek kedvező áron.


Méltóságteljes, hűs árnyat adó koronája, lombjának megnyugtató susogása miatt tanya, vidéki porta, évszázadok óta elképzelhetetlen nélküle. Vám ponúka možnosť zažiť neopakovateľný rodinný či romantický pobyt. Az ötvenes években a helyén szép ambitusos ház állott, tornácos előtérrel, előtte egy vén diófa. A mende-monda szerint a jeles debreceni költő Gulyás Pál - akinek Bocskaikertben lakóháza is volt - sokszor megcsodálta ezt a fát. Talán ehhez a fához írta: “A viharzó diófa ” című versét is.


Vajdácska, km from Sárospatak and km from Sátoraljaújhely, in a panoramic environment, amidst a picturesque landscape. Each room has Internet access (WiFi), separate shower and toilet. Az étlapon a hazai és nemzetközi konyha ételei. Rendezvények lebonyolítá. Panziónkban db franciaágyas és 2db ágyas szoba áll vendégeink rendelkezésére.


A Kiskakas vendéglő Székesfehérváron a történelmi belvároshoz közel található családias hangulatú kisvendéglő céges rendezvények, bankettek, turistacsoportok, rokoni összejövetelek kisebb esküvői vacsorák ideális helyszíne. A galériás kialakítás és télen a kandallóban lobogó tűz meleg, otthonos hangulatot áraszt. Pizzéria: A környék egyik legrégebbi pizzériája kemencében sült pizzákkal, pizzatésztából készült. Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez.


Kisdiófa Panzió és Vendéglő Vajdácska - Szallas. Olyan éttermet, ahol a fókusz – a szó egyszerű és hagyományos értelmében – az étkezésen, a jó ételen, a gasztronómián, a vendéglátáson van, ahol jóllakhatsz, és jól érzed magad. Azt akarjuk, hogy a Fasor vendéglő ilyen étterem legyen. Szeretnénk hinni, hogy jó úton járunk és nem okozunk neked csalódást.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Nemrégiben felújított, légkondicionált rendezvényházunk két különálló teremmel, zárt udvarral és saját parkolási lehetőséggel várja kedves Vendégeit.


Viszlát Szege helló Tápé! Diós Kisvendéglő weboldalán. Pécsett, a Diósi úton, a várost kelet-nyugati irányban átszelő 6-os főúthoz közel, mégis nyugodt, családi házas-kertes övezetben (ld. térkép).


Diófa vendéglő

Zöldfa étterem honlapján. Az éttermet először a híres Csákány család nyitotta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések