2016. február 26., péntek

Kapás utcai rendelő leletkiadás

Szeretettel köszöntjük a Budapest Főváros II. Az e-mailen érkezett időpontkérés a fenti e-mail címről munkanapokon órán belül megküldött visszaigazoló e-maillel válik érvényessé. Kapás utcai rendelő Laboratóriumában végzendő. Előjegyzési tudnivalók.


Beutalóköteles szakrendelés! Előzetes időpont egyeztetése lehetséges, speciális röntgen vizsgálatoknál és ultrahangnál szükséges is. A röntgen szakrendelésen csont, lágyrész, mellkas, fogászati típusú felvételek történnek.


A fogászati (PANORÁMA és CEPHALO) felvételeket kivéve. Ha az Ön cége rendszeresen elküldi munkatársait szűrésekre, vizsgálatokra, azzal nem csupán egy fontos egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, hanem biztosítja a munkavégzés hatékonyságát is. Kiss Ernő EZ A TE ÉRDEKELTSÉGED? VEDD BIRTOKBA, TÖLTSD KI INGYENES BEMUTATKOZÓ LAPODAT, FRISSÍTSD ADATAIDAT, TÖLTSD FÖL KÉPEIDET! Ez a weboldal sütiket használ.


További információkért kérem kattintson ide. Káldor Adolf Szakrendelő egyes rendeléseire. Részletek: budafokteteny. Válaszd ki, milyen szolgáltatót keresel!


A Legfontosabbak között találod a rendőrséget, az orvosi és gyógyszertári ügyeletet, a helyi hivatalokat, az ATM-eket, helyi politikai és civil szervezeteket. A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket. S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén. Szolgálatunk fenntartója Budapest Főváros XIV.


A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás. Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás. A gyermekek szemészeti szakvizsgálata teljesen eltér a felnőttek vizsgálatától. Az nem jelent problémát, ha egy gyermek még nem tud beszélni. A szakrendelés szervi idegrendszeri megbetegedések ellátásával foglalkozik, pl.


Sürgősen ellátandó betegek (vérzés, stb.) esetén előjegyzés nem szükséges! NEM beutalóköteles szakrendelés. Kérjük a Tisztelt Betegeket, hogy meghűléses megbetegedésekkel először a háziorvost keressék fel!


Kérjük türelmüket, mert a sürgős esetek minden esetben soron kívül kerülnek ellátásra. A nem sürgős esetekben (pl. szemüvegellenrőzés, más betegséggel összefüggő szemfenék vizsgálat, stb.) időpont egyeztetése szükséges, de a sürgős esetek az előjegyzett betegek közötti időben kerülnek ellátásra. A laboratóriumban előjegyzés csak a 341- 447-es telefonszámon kérhető ! Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából! A fül-orr -gégészeten Dr. Csokonai Vitéz Lajos temetése miatt.


Békásmegyer hivatalos honlapja. Kerületi Önkormányzat a nyár folyamán több kerületi háziorvosi rendelőt is felújít. A 1milliós beruházás keretében szinte teljes körűen megújul a Csatárka úti, az Ady Endre utcai, valamint Hidegkúton a Községház utcai rendelő.


Kapás utcai rendelő leletkiadás

Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések