2016. február 29., hétfő

Megcsalás utáni depresszió

A megcsalás kötődési sérülést okoz, trauma, de nemcsak annak, akit megcsaltak. Ha a két ember a párkapcsolatot meg szeretné tartani a megcsalás után is, tehát érzelmileg még mindig közel állnak egymáshoz, akkor türelemre, kitartásra és szeretetre van szükség. A félrelépés kiderülése utáni kezdeti megrázkódtatást követően, mindkettőtöknek tanácsos megvizsgálni, átgondolni kapcsolatotokat. Vajon mi vezetett a megcsaláshoz, és miért tartotok most itt?


Ha kapcsolatotokat valóban mindeketten rendbe akarjátok hozni, akkor a következőket tehetitek. Anyu akkor éves volt,apa egy évvel idősebb. Komolyra fordult a kapcsolatuk,amitől anya nagyon ,,megijedt ,és máshoz menekült(lefeküdt az illetővel). Ez akkor is igaz, ha a félrelépés nem most, hanem már régen történt, de sosem beszéltük át. Egy ideig mosolyszünet volt,de apa megbocsájtott neki,és most itt vannak,gyerekkel,és évnyi házassággal a hátuk mögött(több megcsalás nem fordult elő).


Ilyenkor kell kibeszélni a régi fájdalmakat is – ilyenkor kell a depresszió, a be nem vallott harag mögé tekinteni. Szakértőnk, Kondorné dr. A kérdés az, hogy hogyan sikerül ezt a krízisállapotot kezelni. Utóbbi sokkal komolyabb probléma elé állítja a férfiakat, míg a nőket éppen az bántja meg jobban, ha partnerük érzelmileg kezd kötődni valaki. Riasztás: Egy éve küzdenek annak a kislánynak az életéért, akit tavaly májusban az anyja úgy megrázott és megvert, hogy agykárosodást szenvedett.


Ez utóbbi során gyakran tapasztalhatunk magunkon olyan jellegzetességeket, amelyek a depresszió állapotához hasonlatosak (anélkül, hogy betegek volnánk). Emellett a haragtól, elkeseredettségtől, indulatkitöréseken át a csendes belenyugvásig sokféle állapot válthatja egymást. Ha könnyű, ha nem, eljön az ideje, hogy őszintén, személyesen, mindent feltáróan kibeszéljük a félrelépést. Orosz Ágnes klinikai szakpszichológus válaszában elmondta, hogy egy külső szerelmi kapcsolat mindig válságba sodor egy házasságot. Szakítás után tudatosul bennünk, hogy párunkkal való kapcsolatunk tükrében értelmeztük és éltük meg magunkat.


Megcsalás utáni depresszió. Miből lehet rájönni, hogy partnerünk hűtlen? Olyanok írtak nekünk, akik ezen a gyakorlatban is átmentek, a rengeteg olvasói levél közül válogattuk ki a legtanulságosabb sztorikat, tanácsokat. Az Ön levelében nagyon szembetűnő, hogy párkapcsolatuk megcsalás előtti szakaszát tökéletesnek írja le (boldog párkapcsolatban éltünk, minden tökéletes volt).


A történtek fényében valószínűleg korántsem volt tökéletes az, amit Ön valamiért annak látott. Azonnali eredményekre vágysz a hűtlen szerelmed visszaszerzésével kapcsolatban? Ez nem tűnik szülés utáni depressziónak. Sicc szakítás utáni depresszió ! A szakítás utáni első időkben annyira nyomottak és depressziósak vagyunk, hogy legszívesebben az orrunkat sem dugnánk ki az ajtón, nemhogy elmenjünk például szórakozni.


Mégis, muszáj egy kicsit megerőltetni magunkat. Sokan a te helyzetedben inkább bosszút állnának az exükön, sem mint hogy visszaszerezzék az illetőt. A hűtlenség kegyetlenül megvallatja, és megkínozza még a legerősebb oszlopokon álló kapcsolatot is.


Megcsalás utáni depresszió

Kezdd el a szakítás utáni naplódat vezetni még ma! Lánctalpakon ront a lelkekbe, lekaszabolja az önértékelést, a bizalmat, és az önbizalmat, a zűrzavaros gondolatok beszűkülnek a megcsalás tényére. Sőt, inkább ront a szakítás utáni helyzeteden. Itt gondolok arra, hogy pl. Ha valóban vissza akarod szerezni a férfit, akit szeretsz, akkor nem szabad magadat átadnod ilyen és hasonló önpusztító tevékenységeknek.


Mi van akkor, ha adott férfi jellemvonásai, viselkedése ugyanazt hozta ki addigi partnereiből , mondjuk féltékenységet, dühöt vagy passzivitást, stb. Feleségemnek kapcsolata lett egy közös ismerősünkkel. A kapcsolatnak vége szakadt, mert lebukott. A kezdeti ártatlanságot, érintetlenséget semmi nem hozza vissza már.


Megcsalás utáni depresszió

Miként lehetséges a megcsalás utáni undor leküzdése?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések