2016. február 2., kedd

Egyházmegyei hírek

A kitüntetésre javasoltak közül ebben az évben Dr. Egervári Ágnes, a Katolikus Szeretetszolgálat főigazgatója javaslata alapján, Marie-Rose Pauwels asszonyt és John Van. A lap emellett elmélkedésekkel és programajánlóval is szolgál olvasóinak. Ha él bennünk a szeretet, akkor azt tovább kell adnunk, mert nem bírjuk megtartani magunkban. Budapesten, a kongresszus nyitó szentmiséjén.


EGYHÁZMEGYEI HÍREK EGYHÁZMEGYEI HÍREK. Nyílt nap Fráter György Katolikus Gimnázium nyílt nap keretében ad lehetõséget az intézmény megismerésére az iskola iránt. EGERSZALÓK: JÚLIUS 14–18.


Szent Pál apostol felszólítása adja az idei Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és. Fehérvár Televízió adásában. Maurer Alapítvány, ebben kérik a lakosság segítségét.


Bizonyára mindenki hallott már olyan esetről, amikor egy beteg számára nem tudták biztosítani az állapotának megfelelő szállítást, vagy annak családja nem volt olyan anyagi helyzetben, hogy. Az oldal globális leírása. Caritas Junior – Young Caritas képzés. Kárpátaljára – Interjú Lucsok Péter Miklós kinevezett segédpüspökkel. Ekkor nyilatkoztattuk ki, hogy a magyar reformátusság – amelyet a történelmi határok szétszakítottak – újra egy egyháznak tekinti magát.


A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegyében, Sükösdön tartotta évi rendes találkozóját az egyházmegyei karitász november 16-án. Egyházmegyei hírek , felhívások. Erre az ünnepre esett a helyi katolikus iskola épületének felújítás utáni megáldása is.


Egyházmegyei hírek

Iskolamegáldás és egyházmegyei karitásztalálkozó Sükösdön. Zalaegerszeg, Mária Magdolna-templom teljes esemény. Elsőáldozás Töröktopolyán.


Mintahogy a hüvelykujj van egyedül, úgy egyedül áldozott Annamária is Töröktopolyán június 16-án. Kissé szomorú volt annak a látványa, de annál felemelőbb volt az, milyen tisztelettel, alázattal és áhitattal vette magához először az Oltáriszentséget, majd ahogy imádkozott és viselkedett! Szombathely, Berzsenyi Dániel tér 3. Jákób történetét, „lábnyomait kísértük végig Anda Judit noszvaji lelkésznő, lelkigondozó előadása során az október 12-i egyházmegyei női csendesnapon a Budai úti református gyülekezetrészben, és ezáltal saját életünk.


Egyházmegyei hírek

Urunk színeváltozásának ünnepén 10. Szűz Mária királynő-székesegyházban szentelik püspökké Iosif Păuleț kinevezett jászvásári főpásztort. A megnyitót követően Brandhuber Lilla mutatta be a helyi tanoda működését, majd dr.


Török Csaba professzor tartott előadást. Szent Lőrinc tiszteletére szentelt biharpüspöki plébániatemplom búcsúünnepét. Pálos István nagyvárad-szőllősi plébános. Uram, te voltál hajlékunk nemzedékről. Enghy Sándor, Abaújszántó-Sárospatak Kölönte Sándor, Szin világi tagok Dienes Lászlóné, Onga Galyas András, Izsófalva Horváth László.


Egyházmegyei hírek

Az egyházmegye főpásztora, papsága, lelkipásztori munkatársai. Levéltárunk az idei évben is kutatási szünetet tart. November 16-án szombaton a Kaposvári Püspökségen találkoztak az egyházmegyei ifjúsági közösségek vezetői.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések