2016. február 24., szerda

Aszcendensek jellemzői

Aszcendensek jellemzői

Ugyanakkor az aszcendens az összes személyiségproblémánkat mutatja, amelyek elsősorban a párkapcsolatra hatnak ki negatívan (nemhiába az aszcendenssel szemben a 7. ház csúcsa, vagyis a házasság illetve a hosszú távon felvállalt párkapcsolat áll). A Nap-jegy mellett a horoszkóp másik legfontosabb tényezője az aszcendens. Másnéven a felkelőjegy, ami meghatározza viselkedésünket, kinézetünket és azt, hogy mit tartunk az életben fontosnak, mik a szokásaink, valamint a betegségekre való hajlamainkat.


Az aszcendensek jellemzői. Energikus, harcias és dinamikus. Tele van élettel, romantikus és szenvedélyes. Ambiciózus és keményfejű, gyorsan.


Ahhoz, hogy világosabb képet nyerjünk önmagunkról, rokonainkról, embertársainkról. Valamely személyiség felismerése érdekében a csillagjegyének megfelelo adatok mellett, tudnunk kell azt is, hogy a bizonyos jegyben született aszcendense milyen jellemvonásokkal járul hozzá a csillagzata által eredetileg adott karaktere, természete, temperamentuma alakulásához. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az aszcendensed. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik. Az Ikrek szakasza május 22-től június 21-ig terjed. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor.


Ezt a hatást az asztrológus úgy állapítja meg, és aszerint értékeli, ahogy az a földi megfigyelő számára lejátszódni látszik. Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk (napjegy) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk. Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. A kóros ciklusok közül a visszaható azt jelenti, hogy valamelyik fázis túltengése a kettővel mögötte lévőre táma arra visszahat. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Aszcendens, általános bemutatás és leírás jegyek szerint. Sokszor érdeklődtek már, hogy nem tanítanám-e az asztrológiát az interneten keresztül. Nos, az a véleményem, hogy ezt csak személyesen lehet.


Most adok némi ízelítőt a különböző jegyek külső megjelenési formáiból, de a járást, a testtartást, a száj, kéz mozdulatait nem lehet leírni - azt meg kell mutatni. S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó. Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát.


Aszcendensek jellemzői

Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Túlzottan anyagias vagy, szereted a kényelmet. Szerzésvágy kényszere is hajt, nem mindig sikeresen.


Harmóniára törekszel, mely a Vénusz hatása, de hogyha elkap a gépszíj, vége van nyugalmadnak. Az emberek nagy többsége kíváncsian figyeli, hogy mit ír hétről hétre a horoszkópja. Ilyenkor a legelső szempont, hogy ki, melyik csillagjegybe tartozik. A negyedik állatövi jegy a rák.


Grafikai jele: a rák ollója. Minõsége: kardinális Eleme: a víz Módszere: passzív, negatív, nõies jegy. Testi jellemzői : Karcsú, magas testalkatú, és mivel kettős jegy, ezért rendszerint légiesen könnye olykor már-már törékenynek nevezhető megjelenés jellemzi. Hozzávetőlegesen óránként változnak az aszcendensek , de a Föld dőlésszöge miatt egy jegynél ez lehet kicsit több, másiknál kicsit kevesebb.


Minden Bika aszcendensű ember olyan, mint egy lefolyó nélküli medence. Felszívja, összegyűjti, megköti és megőrzi az energiát. Jellemzői : Sokoldalú, kíváncsi, szellemileg és fizikailag is mozgékony, fiatalos. Mindig mindenről tudni akar. Kitűnő szónoki képességei vannak.


Szívesen és sokat beszél. Rock and roll pótszilveszter. Sopron - Hotel Szieszta. Határozott és tevékeny, szereti az érdekes beszélgetéseket, az átgondolt eszmecserét.


Az üres fecsegést nem tűri, inkább új gondolatokkal áll elő, hogy értelmes vita alakuljon ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések