2016. február 5., péntek

Eladó ház vecsés jófogás

Ingyenes hirdetések a Jófogás. Vecsésen eladó egy vagy akár generációs családi ház. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó házat keresel Vecsésen?


Eladó ház vecsés jófogás

VECSÉS - ELADÓ CSALÁDI HÁZ – KIVÁLÓ VÁLASZTÁS! Az ingatlan MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, tágas terekkel rendelkezik. Gyári színre festve, alváz védelemmel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Vecsés területén az Ingatlannet kínálatában. Gárdonyban nm-es családi ház eladó. Havonta több millióan választják az ingatlan.


A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. Itt találhatóak a vecsési ház , házrész, lakás, telek, stb.


A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és. Itt minden lehetőség adott, beleértve a bővítést is. A várostól az ingatlanig aszfaltozott út vezet.


Nyílászárók kicserélve, három rétegű üveggel szerelt ablakok. A szuterén garázs szintje 110nm kényelmesen elfér két nagyobb autó is, ezen a szinten található a kazánhelység, valamint két külön helység. Budapesti eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep.


Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Ezel az oldalón több ezer eladó használt, nem új építésű lakó ingatlant talál Budapesten és vidéken. Családi házak, lakások, otthonok.


A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is! A közelben bolt , buszmegálló , iskola , óvoda , Koronás Park , Campus , Tóparti Gimnázium megtalálható. A ház előtt a bolt szomszédságában parkolók vannak kiépítve.


Az alagsorban tároló illetve pincehelyiség megtalálható. Monor területén az Ingatlannet kínálatában. INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.


Eladó ház vecsés jófogás

Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! Győr területén az Ingatlannet kínálatában. Inárcson, központi elhelyezkedésű családi ház eladó. A földszinten egy nappali, étkező és konyha, fürdőszoba, toalett és egy szoba lett kialakítva. Légyszives ne nekem kűldjétek amit elszertnétek adni.


Ft az hogy kirakj valamit a Jofogás. Ha ház vásárlásról van szó, nem mindenki gondolkodik hatalmas összegekben, vagy hitelben és tízmilliós CSOK-ot sem kap mindenki. Vidéken már pár millióért lehet venni házat, Pest közelében sajnos ehhez sokkal mélyebben bele kell nyúlni a pénztárcába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések