2016. február 15., hétfő

Használható útvonaltervező

Használja egyszerűen használható térképünket az útirányok segítségével, hogy megtalálja az utat a városoktól, repülőterektől, vidámparkoktól, üzletektől és még sok minden mástól. Magyarország és Európa. Budapest területén az útvonaltervező figyelembeveszi a Fővinform által ismert forgalmi változásokat is. Autóval, Gyalogosan, Kerékpárral. Meg akarja találni a legrövidebb út?


Ingyenes a számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon. Belföldi autós útvonaltervező. Fizetős utak megjelenítése, megyei matrica kezelése, információ a parkoló zónákról. Az Útvonaltervező használata: Az INDULÁS mezőbe írja be a kindulópont pontos címét: településnév utca házszám.


Az ÚTICÉL mezőbe írja be az érkezés pontos címet: településnév utca házszám. Az Útvonalterv gombot megnyomva a térképen megjelenik a tervezett útvonal, a térkép alatt az útvonal részletes leírása. A két hely közötti útvonalat autópályán vagy díjmentes utakon tervezi a térkép! Add meg címeket a kezdő és cél állomásokhoz: A cím beírása után üss ENTER-t a választáshoz.


Használható útvonaltervező

A kezdő és cél állomásokat a ikon mozgatásával is kijelölheted! Minden esetben győződjön meg a javasolt útvonal érvényességéről, illetve mindenkor vegye. Az útvonaltervező Európa bármely szegletébe elkalauzolja rövid időn belül.


Gyors, kényelmes és precíz útvonaltervezés nagyon sok hasznos információval egybekötve! A városi útvonaltervező elsősorban biztonságos, csendes, kerékpárbarát utakat keres. Az MTB útvonaltervező a legpraktikusabb utat keresi ából bébe, előnyben részesítve az MTB trail-eket (földutak, ösvények). Könnyen használható országon belüli útvonaltervező.


Használható útvonaltervező

A programban több közlekedési eszközt is választhatunk és a megadott adatok alapján az üzamanyag fogyasztással is számol. Köztes célpont megadására is van lehetőség. A térképen extra infók is megjeleníthetők mint pl.


Német útvonaltervező - online térképes, magyar nyelvű útvonal tervező Alternative text for browsers that do not understand IFrames. Tekintse meg, hogy melyik városokban használható a szolgáltatás. Az autós útvonalterv módosításához kattintson az útvonal egy pontjára, tartsa nyomva az egérgombot, és húzza a pontot egy új helyre a térképen. Ha Egyszerűsített módban használja a térképet, akkor nem módosíthatja áthúzással az útvonalakat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy kalkulátorunk jelenleg még nem ismeri az adott útszakasz tehergépjármű vonatkozásában meglévő tiltásait, így figyelemmel kell lenni, hogy esetleg az adott útvonal nem használható , járható 5t össztömeget meghaladó járművel.


Az oldal betöltése során egy hiba történt. When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Kényelmesen használható kis útvonaltervező , amelynek segítségével szintén bebarangolhatjuk Európa útjait, ugyancsak hézszámra pontosan. Nagyon részletes tervet készít, díjakkal, benzinkutakkal, szállás ajánlatokkal, éttermekkel stb.


A legegyszerűbben használható szoftver, amellyel viszonylag jól használható térképek nyomtathatók. Segítségével a vakok és gyengénlátók, továbbá a mozgásukban kerekesszékkel vagy más módon korlátozottak részletes útitervet kaphatnak a személyes lehetőségeiknek legjobban megfelelő útvonalról. Ha meg szeretné tervezni utazását, ajánljuk az útvonaltervező eszközünket is!


Használható útvonaltervező

Addig is kellemes Európa térkép böngészést kívánunk! Európa közigazgatási térképe, minden ország és város, út stb. Amikor kerékpártúrára indulunk barátainkkal, akkor is rendkívül hasznos a szálláskereséshez az útvonaltervező használata. A program néhány másodperc alatt, Európa bármelyik részébe elkalauzol, ugyanakkor precíz és hasznos információkkal is ellát minket.


D1M, D D U és Bkategóriába tartozó járművek számára, amellyel egy megye gyorsforgalmi díjköteles úthálózata használható. Sygic GPS-navigáció és Térképek a világ legfejlettebb navigációs alkalmazása. A számtalan intelligens navigációs funkció, az esztétikus megjelenésű 3D offline térképek, valamint az egyszerűen használható felhasználói felület kivételes navigációs élményt nyújtanak. Az új útvonaltervező rendszer teljes mértékben a FUTÁR-ba integrált, amelynek webes verziója beépült a BKK honlapjába.


Nem flash alapú alkalmazás, hanem platform- és böngészőfüggetlen felületen lehet úgynevezett ajtótól ajtóig terjedő utazástervezést indítani, melyet egy térképes modul kiegészít, valamint alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések