2016. február 9., kedd

Kiado alberletek 10 ker

Kiadó albérletet keresel X. Havonta több millióan választják az ingatlan. Zágrábi utcában lévő Pöttyös Terasz lakóparkban kínálunk kiadásra egy ÚJSZERŰ, nm-es, szobás, ERKÉLYES lakást. ELOSZTÁS A lakást egy amerikai. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján. Tűzoltó utcában kiadó egy m2-es, légkondicionált, erkélyes szobás lakás.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Amennyiben a keresőnket használatba veszi, az eladó lakásokat különböző paraméterek alapján szelektálhatja, s ez nagy segítséget nyújthat a végső döntése meghozatalában! Eladó-kiadó lakás, ház, iroda, üzlet.


Találja meg gyorsan álmai ingatlanát! Népligetnél apartman kiadó berendezve gépesitve konyhasarokkal is akár illetve tusoló is van természetesen. Tömegközlekedéssel a Széna tér -perc a Ferenciek tere pedig perc, mind villamos és az éjszakai buszjárat megállója 3méterre van. A házban egy fő lakik, én. A lakás 1m2-es és teljesen felszerelt (gépesített) számítógépek kivetítő és terasza van kb.


Rózsaliget lakóparkban ÚJ ÉPÍTÉSŰ,6. Budapesti albérletek, kiadó szobák, kedvező áron. Az ingatlanban beépített szekrények vannak. Tv,Internettel együtt ): kb.


Királyhágó utcában, nm-es, szobás lakás kiadó! Igényesen felújított lakás első bérlője lehet! Mely gázcirkó fűtésű, gépesített, részben bútorozott.


Dohányzás, kis állat tartása nem megengedett. Fiatal párnak egyedül állónak. Olyan albérletek hirdetéseit osztjuk meg az oldalon, amelyeknél a tulajdonos engedélyezi a. Kőbánya legszebb részén Óhegyen,zöldövezetben egy vagy két fő részére. A közelben található az Óhegy Park, amely kiváló lehetőséget nyújt a sza.


Eladó belváros közeli , Csónakázó tó szélén , csendes zöldövezeti , , szobás lakás. Az alagsorban tároló illetve pincehelyiség megtalálható. A lakás teljes körűen fel lett újítva , műanyag nyílászárós ,. HUF - Find the best lakás in Hungary on Albérletek.


A remek infrastruktúra, kiemelt zöldövezet, jó közbiztonság, kulturált lakóközösség, korrekt rezsi (közös költség mindössze 1Ft, a fűtés- és meleg víz felmelegítési átalány 1Ft körül van havonta), valamint a méltán közkedvelt Duna-part közelsége szintén az ingatlan mellett szólnak. Ingyenes hirdetés feladás. GARZONLakás CSALADIház KIADO.


Akár az első havi bérleti díjat is megspórolhatja. Keressen a Csaladihazak. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. INGYENES hirdetésfeladás!


Kiado alberletek 10 ker

Belvárosban, kis szoba, egyedülálló hölgynek kiadó. Albérlet kiadó lakások, kiadó lakások albérlet, kiadó lakás albérlet, kiadó lakás alberlet, albérlet, kiado lakas alberletek , albérlet, kiadó lakás albérletek, albérletek kiadó lakások, albérlet, albérletek! A lakás malapterületű, melyhez további mfedetterkély tartozik, így számolható a m2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések