2016. február 19., péntek

Blikk rúzs horoszkop 2019

Az év második felében némi bonyodalom mutatkozik anyagiak terén, mivel néhány nem túl jótét lélek próbál majd kitúrni a vagyonodból, amit természetesen nem engedhetsz. Ez az izgalom járja át a mindennapjai és ha türelmes leszel és nyitott, utol is ér a minden eddiginél több romantikát, őszinte és nagy érzelmeket ígérő szerelem. Igen kellemes hétvégére számíthat. A kedvese mindent megtesz önért, a gyerekei szófogadóak, és a küllemük is tökéletes, bárhová mennek, az anyósa ma vagy elő sem kerül, vagy csodás sütivel várja.


Amit ennek a két jegynek tartogat. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Blikk heti horoszkópja!


Budapest — Hét napból hetet áll a csinos kis gofrizó pultja mögött Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna, ám hétvégenként a még válófélben lévő férjével, Tarcsi Zoltánnal, azaz Jollyval is énekel. Egyik szerettével sikeresen hajba kapnak egy banális dolgon. Ha nem törekszik arra, hogy felül emelkedjen a történteken, hanem megragad a rossz hangulatban, akkor az egész hétvégének lőttek és végig fújni fognak egymásra vagy látványosan elkerülik a másikat. A Bika örökséghez jut, a Rák megismeri a kegyetlen féltékenységet, a depressziós Skorpió kárt tehet magában Nagyon kemény, amit az október hoz a csillagjegyeknek! Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


Blikk rúzs horoszkop 2019

Valaki, aki tönkreteszi a mindennapjaidat. A horoszkópból kiderül, melyik az a csillagjegy, amelyikkel egyáltalán nem tud kijönni. Még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítani, és a pénz csak áramlik hozzád.


Ha párkapcsolatról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. S mivel nem sok hét van már hátra, érdemes újabb energiát fektetni az anyagi sikerekbe. Egy életen át megkeserítik a házasságot!


Blikk rúzs horoszkop 2019

Come enjoy a glass of wine, craft beer or one of our specialty cocktails during Happy Hour pm! Oct 2 20- This Pin was discovered by Nick Grabowski. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


DIY Ideas for This Christmas on Pinsterest Young Craze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések