2016. február 19., péntek

Eladó ház szilvásvárad

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A tégla építésű ingatlan, elrendezésének köszönhetően nagyszerű lehetőséget kínál gyermekes családnak, több generáció együttélésére vagy akár szállásadással foglalkozó befektetőnek is. Jelenleg ház található. Látnivalók, Gasztronómia, Szállások, Szalajka-völgy, Lipicai ménes, Élmények.


Eladó ház szilvásvárad

Egri ingatlaniroda eladásra kínál. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó szilvásváradi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.


Szilvásvárad hivatalos turisztikai holnapján. Itt mindent információt megtalálsz, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz szükséges. KIVÁLÓ választás nagycsaládosok részére! A József Attila utca 13. Borsod megyében eladó Miskolc belvárosának legkedveltebb részén, a Népkertben, csendes, zöld övezetben egy gáz-cirkó fűtésű polgári családi ház.


Eladó és kiadó ház , lakás, telek szilvásvárad és környékén. Az ingatlan 4nm-es, szobás, fürdőszobás. Iratkozzon fel hírlevelünkre. Legyen naprakész az ingatlanpiaccal kapcsolatban. Gondoljunk csak a pisztrángra, amely akár sütve, akár füstölve fenséges étek, de több étterem kínál szarvasgomba felhasználásával készült specialitásokat.


Kiváló infrastruktúrája biztosítja a jó gépkocsis- és tömegközlekedést, óvoda, gyógyszertár, játszótér, illetve a mindennapi bevásárláshoz szükséges üzlet a közelben helyezkednek el. Saját udvarral és kerttel rendelkezik, amit egy kis odafigyeléssel gyönyörűvé lehet. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Miskolc Berekalján eladó egy háromszintes, sorházi családi ház. A 160nm-es ingatlanban és fél szoba két fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba található, valamint garázs is van a bejárat mellett. Ha a pénztárcabarát megoldásokat részesítjük előnyben, akkor remek szolgálatot tehet egy takaros vendégház, amely ráadásul a központhoz is közel fekszik.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Eladó , kiadó lakások, családi házak, albérletek nagy választéka. Ingatlan Stúdió ingatlanjai az Ingatlanok. Heves megye, Recsk, Szent István utcában 1nm-es családi ház eladó ! A két különálló épületből álló ingatlan több generáció együttélését is lehetővé teszi.


Eladó ház szilvásvárad

A nagyobb épületrészben három szoba, étkező, konyha, fürdőszoba és előszoba található,. A Fátyol-vízesés, Istállós-kői barlang, az erdei vasút, kastélyok, templomok, múzeumok várják a telek szomszédságában. Eladó egy új gyártású 10m széles 24m hosszú 5m eresz magasságú tároló,tetőlemezzel,szelemenekkel,csavarokkal,kúppal.


Műbizonylattal ellátva! A város lüktető vérerén, mégis csendes, de központi, kedvelt utcában az Erzsébet körúttól egy sarokra, verhetetlen infrastruktúrával. Zugló kertvárosi, csendes zöldövezetében a Kerékgyártó utcában eladó egy Penthouse, D-Ny fekvés, világos ingatlan.


Top ajánlatok Ingyenes szállítás. Reggelis ellátással -.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések