2015. szeptember 10., csütörtök

Malom étterem miskolc

Malom étterem miskolc

Malom étterem honlapján! Emlékszem a napra, mikor kedves barátommal borozgattunk a kertben és a magyar vendéglátásról beszélgettünk. Szóba kerültek a fővárosi éttermek, a Michelin csillagok, a sarki sütödék egy szóval minden ami étel, és minden ami vendéglátás. Reviews Very nice service, good food - recommended!


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Tegnap voltunk ott, 21en, lefoglalva,. A legjobb éttermek - Miskolc , Magyarország. Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Miskolc legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. Exkluzív, igényesen kialakított lounge és bár vendégeink könnyed kikapcsolódását szolgálja.


A pazarul berendezett étteremben a magyar gasztronómiai kultúra remekei élvezhetők a legjobb hazai borok és pálinkák társaságában. Ha hangulatos éttermet, választékos cukrászdát, vagy csendes panziót keres a környéken, rendezvényházunkban ezt megtalálja egy helyen. A Calypso Étterem Miskolc belvárosában található a sétáló utcán a Széchenyi szobor szomszédságában. Konyhánk elsősorban a klasszikus ,házias magyaros ízeket kínálja. Nagy szeretettel várjuk a nap bármely órájában.


Mikor megéhezik, mi hagyományos magyaros ízekkel, kellemes kiszolgálással kényeztetjük. Nagyszerű szakácsaink és válogatott segítőik, valamint mindig vidám és udvarias felszolgálóink állnak az Önök rendelkezésére! Fapados Bisztró, Miskolc. Egyedi stílusú gyorsétterem Miskolcon.


Ugrás: Az oldal területei. Tekintse meg félpanziós étlapunkat! Házias ízek a természet közelségében a tradicionális receptekkel!


A Molnár-Csárda étterem a Bükk lábánál a Lillafüredre vezető hegyi út mellett helyezkedik el. Kiváló pihenő az erre utazó, jót enni vágyó vendégek számára. Leírás A kellemes időtöltést nemdohányzó éttermünk magyaros ételei és a pikáns olasz ízvilág mellett, a családias hangulat biztosítja. Bőséges étel és italválasztékunk mellett, minden nap féle menüvel várjuk kedves vendégeinket. Az Avasi Sörház Étterem Miskolc belvárosában az Avas lábánál található, éttermünkben és sörözőnkben a bajor Sörházak hangulatát próbáljuk felidézni, az épület jellegében és az ételek ízvilágában egyaránt.


Restaurant in Miskolc , Borsod-Abaúj-Zemplén megye Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Belvárosi étterem , ahol a mindig friss és jó minőségű alapanyagokat használó kontinentális konyha találkozik a közvetlen hangulatú és profi kiszolgálással, egy nyugodt és barátságos környezetben. Az Alabárdos Étterem és Sörözőkülönleges hangulatával, egyben kiváló ételkínálatával Miskolc város egyik legpatinásabb vendéglátóhelye. A belvárosban elhelyezkedő műemlék jellegű épület elődje már a XVI. Rostélyos Magyar Étterem Miskolcon a Győri kapuban található a Béla utca 1. Nem csak házhozszállítást vállalnak, hanem van lehetőség egy finom ebéd vagy vacsora elfogyasztására is az étteremben.


Malom étterem miskolc

Az étterem hangulatos, családias, gyerekbarát. A vendéglátó egység nagy adagokkal kedveskedik vendégeik számára. Rendezvények teljes körű lebonyolítása, a kreatív koncepció kialakításától a szervezési feladatokon át, a technikai és egyéb szolgáltatások biztosításáig. Accomodation, program, sights Restaurant, Gastronomy.


Aranykorona Hotel, Restaurant and Cellar. With Miskolc Pass card off The room rate’s discount is valid only in case. Restaurant in Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. A DiningCity csapata elindította az Étterem kóstoló blog-ot! Amszterdamtól Pekingig számos nagyvárosban, köztük Budapesten is jelen vagyunk, bemutatva világszerte több, mint 10.


HÉTFŐ: -Sárgaborsó krémleves ropogós kolbász chipssel -Brokkolival és sajttal töltött csirkemell. Gyere és légy részese Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések