2015. szeptember 17., csütörtök

Banki ingatlan ócsa

Banki ingatlan ócsa

Az ingatlan állapota felújítandó, tehermentes, üres ingatlan. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Fa (nem hőszigetelt) nyílászárók, redőnyök, pala fedés, fa ácsszerk. Eladó INGATLAN , ház, lakás, nyaralók, Budapesten és vidéken. Elrejtetted ezt az ingatlant és az összes hozzá tartozó hirdetést.


Ingatlanirodák, tanácsadás. INGYENES hirdetésfeladás! Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok honlapja. Iroda ingatlan kínálata. Legközelebb nem fog megjelenni a találati listában.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A Minden1x listában minden ingatlan egyszer jelenik meg. Nagytétényben eladásra kínálok egy nm-es felújítandó, azonnal birtokba vehető családi házat. Infrastruktura szempontjából kiváló: közért, bölcsőde, óvodák, iskolák,. Cégünk profilja elsősorban banki ingatlan követelések vásárlása és a követelés útján vásárolt ingatlanok értékesítése, ezért áruljuk ingatlanjainkat a pontos cím megadásával.


BMB Properties honlapja. Felsőpakony aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan.


Tisztelettel, Recovery Zrt. Pesthez közel, jó áron! Eladásra kínálok Felsőpakonyon egy 72nm, felújítandó családi házat. CSA TÁJVÉDELMI KÖRZET SZÉLÉN!


Banki ingatlan ócsa

A ház CSODÁS KÖRNYEZETBEN, körbenapozott,nagy, tágas terekkel rendelkezik. A nm lakóterületű, tégla falazatú, felújítandó ingatlan Gyomán a Kiss Bálint utcában, 5nm-es telken helyezkedik el, nm-es garázs tartozik hozzá. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: családi ház ócsa , 190000Ft-tól. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az épületet éve felújították, nyílászárók cseréje, tető csere, szigetelés, közművek cseréje. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: ócsa. A nettó lakóterület nm, tartozik hozzá egy nm-es fedett terasz és 5nm-es telekrész. Amennyiben Ön végrehajtó, vagy árveréssel foglalkozó szervezet, az ingatlanok feltöltéséhez ingyenes hozzáférést biztosítunk, korlátlan számú ingatlanra, korlátlan ideig.


Benczúr hotel Kedves Ügyfelünk, Kedves Kolléga! Tájékoztatjuk, hogy az ingatlan címét és az eladó elérhetőségét - üzletszabályzatunk értelmében - telefonon nem adhatjuk ki. Ipari ingatlan szakmai portálon csak oda tartozó kínálat található.


Biztosan körülnéz egy komoly ipari ingatlan vételi érdeklődő a kényszer értékesítések piacán is ami a felszámolás, végrehajtás, banki beragadt ingatlanok, stb. Szakmai cikkek, információk is segítik az érdeklődőket. A telken két éves épület található, az utcafront közelében, a 28.


Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére. Székesfehérváron, az Őrhalmi szőlőkben, 1nm-es családi ház eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések